attila Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Buna ziua!Am la reparat un Samsung cu urmatoarea problema:incepe sa schimba programele singur.Am eliminat butoanele si receptorul,acelasi treaba.Daca s-a intilnit cineva cu problema asta sa-mi dati o idee va rog.Modelul :LE26C450. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Sasiu N65C - urmareste traseele de la "butoane" la procesor. Link spre comentariu
attila Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Am eliminat 2 condensatori smd de pe traseu si acum merge bine.Mai las sa mearga si revin.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
attila Postat Februarie 26, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2014 Merge perfect.Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 26, 2014 Partajează Postat Februarie 26, 2014 Este tipic la ele.Au pierdere conzii atat cat sa plece aiurea comenzile. Link spre comentariu
digix Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Samsung LE52A856S1M o monstruozitate care pentru cateva fractiuni de secunda afiseaza ceva puricei si apoi ecran negru. Invertorul MASTER + SLAVE se alimenteaza, mosfeti ok, dar este undeva un pin numit INVERTER ERR. care este HIGH. Nu am schema si banuiala este pe lampile care sunt 28 la numar si au cate un singur pin accesibil. Ceva idei ? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Februarie 17, 2016 Partajează Postat Februarie 17, 2016 Ati verificat daca aveti rastru-imagine? Cu o lanterna puternica luminati display-ul si verificati daca va apare imagine. De asemenea specificati ce controler aveti in invertor. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Cu ce CI este invertorul.Poate anularea protectiei ar ajuta diagnosticul. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Incercati sa puneti un LED intre pinii 28 sau 29( timer 1~timer 2) si masa ,in conductie directa (catod LED la GND). Sau incercati cu o rezistenta de 10kO in paralel pe condul din pinul 3.Tensiunea de INV ON o aveti? Editat Februarie 18, 2016 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
digix Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Pe ENA care presupun ca este INV ON am 5V Pe ERROR-OUT am ceva mic spre 0V Cu Led pe pin 28 fata de masa este stins. Cu Led pe pin 29 fata de masa se aprinde si dupa deconectare led se aprinde ecranul cam 1 secunda. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 <Sau incercati cu o rezistenta de 10kO in paralel pe condul din pinul 3.> Link spre comentariu
digix Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Ce rezultat ar trebui sa fie daca pun rezistenta asta ? Link spre comentariu
digix Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Are acelasi comportament si cu rezstenta de 10K. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Ce rezultat ar trebui sa fie daca pun rezistenta asta ? Se pare ca nu ne intelegem...: urmarim dezactivarea protectiei pt. stabilirea defectului. Si...<dupa deconectare led>..., asta n-am inteles-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum