Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cp-185g/gu

dnyfvx

Postări Recomandate

buna ziua.am si eu un tv daewoo model k20c7gt s, cu sasiu cp-185g/gu,am gasit siguranta arsa pe alimentare ,am inlocuito si apare fond alb cu dungi subtiri orizontalema puteti ajuta cu un sfat sau o schema ceva?va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• smartman_lucy88

6

• dan cod

4

• surubarila

4

• dnyfvx

1

• 3 ani mai târziu...

Buna ziua tuturor.Am si eu o problemuta cu acest tip de tv si anume,are imaginea foarte marita pe orizontala.Am masurat tensiunile din sursa si cele recuperate,si sunt conform celor din schema.Am incercat din service menu insa pot doar alinia imaginea pe orizontala,nu si mari sau micsora.Are cineva buna-vointa sa ma ajute cu un sfat ? Multumesc si mult spor

Editat de smartman_lucy88
Link spre comentariu

Multumesc mult pt raspuns,condensatorii de recuperare au fost deja inlocuiti insa defectul persista,am sa inlocuiesc si cei care sunt pe cuplaj cu deflexia si voi reveni cu amanunte.O seara frumoasa!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare din nou,am inlocuit tot ce inseamna condensator in sursa,recuperate,cuplaj cu deflexia,cu altii noi avand valorile identice cu cele inscriptionate pe cei vechi.S-a mai micsorat imaginea cam cu un cm,insa e tot mai lată pe orizontala fata de normal...tind sa cred ca bobina de deflexie are ceva spire in scurt.Daca mai poate cineva sa-mi mai dea o parere,aceasta va fi bine primita,daca nu va multumesc mult pt raspunsuri.

Link spre comentariu

Nu , cu conditia ca limitele +/- de "jonglare" sa nu depaseasca 10-15% din capacitatea C-ului existent. Pe una dintre bornele de la bobina BO e cumva o bobinuta inseriata cu un fir care vine din placa ?

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Daca tensiunile sunt ok se poate înseria cu deflexia o bobina recuperata din cele folosite la Lin H.Se mai poate jongla cu condul de recuperare. Dar neapărat urmărind recuperatele.Cel de cuplaj modifica prea puțin.Deflexia defecta iese din calcul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări