maricelTECUCI Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 dupa instalarea sistemului xp are imaginea numai pe 8 biti am instalat versiuni aficiale de nvidia dar din 8 biti nu vrea sa plece placa video probata reset bios dar fara nici un rezultat Link spre comentariu
sebi Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 ce serie este placa video? Link spre comentariu
maricelTECUCI Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 este o placa video ge force 550 am doua problema nu este de placa si nici de driver Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Banuiesc chip-ul grafic cu probleme, o relipire a lui cred ca rezolva problema. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 este o placa video ge force 550 am doua problema nu este de placa si nici de driverdaca nu e din placa...atunci ,verificati slotul pci(sau agp nu stiu acum pe ce slot e aceasta placa ) ! posibil sa nu aveti contact perfect acolo...sau placa de baza defecta ...incercati sa conectati in alt slot placa video(daca mai exista alt slot) Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 e chipul desprins, m-am mai lovit de acest defect Link spre comentariu
sebi Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 cu alta placa video pe agp functioneaza bine? Link spre comentariu
maricelTECUCI Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 am spus clar placa video in afara discutiei cred 100la 100 placa de baza nu stiu cu un apgrade la placa de baza dar nu mai sint dischete Link spre comentariu
sile2288 Postat Februarie 27, 2014 Partajează Postat Februarie 27, 2014 Inlocuieste sistemul de operare cu unul diferit fata de cel pe care il ti momentan , unele windows-uri hackuite de multe ori asa patesti , is sterse niste fisiere necesare din windows. Incearca sa vezi placa de baza din ce an este produsa si si vezi pentru ce sisteme de operare e conceputa . Incearca un update din "device manager" sa scaneze de pe net . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum