Extasy2525 Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 treaba sta in felul urmator. eu am in cal partitia C: care este instalat windows-ul....cand lam instalat la inceput, cu drivere programe totul imi ocupa vreo 3G, iar partitia este de 10G. In timp se aduna in temporary internet files niste date....leam sters...am sters si cookies....dar tot mai este ceva ce ocupa spatiu pe hard.....eu momentan mai am liber vreo 900 de mega...deci vreo 6G sunt ocupati de ceva anume si nu stiu.....as vrea si eu un program care sa imi stearga fisierele care imi umple mie hdd-ul aiurea....sau ce ar trebui sa sterg sau setat sa nu mai mil umple....multumesc Link spre comentariu
Vizitator Bogdan! Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 incearca sa stergi din C:\Documents and Settings\userul tau\Local Settings\Temp Link spre comentariu
hugo Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Incearca CCleaner. Gratuit si face curatenie serioasa. http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 hugo....super tare programul...mersi mult....acum am 3G liberi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum