Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator Kapanadze sau JLNaudin

Vizitator klausus1

Postări Recomandate

Nu intrati in panica! In curand o sa avem dispozitive care se incarca chiar cu semnalul trimis de operator. Conditia este sa te afli in raza de acoperire.

da da... o sa-si monteze pe antene cate un motor electric cu care o sa-nvarta un generator, conform specificatiilor de pe youtube iar surplusul o sa-l emita ca sa ne incarcam noi mobilele. eu o sa-mi schimb bateria telefonului cu una de tractor ca sa am si lumina in curte :freaza:
Link spre comentariu

CĂRȚI TU-Ț ȘIAPA MĂ-TII!!!!!!

Daca spui ca asa ceva nu se poate, atunci foloseste foile cartilor pe care le-ai citit drept ambalaj pentru mere.... nu pentru altceva. :ras: Sunt dispozitive care lucreaza foarte bine, de ani de zile, fara sa aibe baterie incorporata si comunica cu operatorul doar atunci cand trebuie. Ca acum legaturile de comunicatii se fac doar la cativa centimetri sau metri este o deficient care va fi rezolvata, dar, nu cred ca va dura 100 de ani, cum spune Valangjed mai sus.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Mai oameni buni ,voi nu ia-ti inteles pe noile genii de pe youtube. ei nu mai cauta demult perpetu' . asta a fost fumat, nu mere si au lasat-o balta . Dupa citeva mii de ani au inteles ca e ceva gresit. acum cauta dispozitive cu COP> 1, adica incearca sa suteasca energie dintr-o sursa exterioara cum ar fi mediul ambiant pamint cosmos ocean etc etc . ei sunt in curajati de faptul ca climatizorul asta face suteste caldura din mediul de afara si o baga in casa rezultind COP>1 pentru caldura . ei cauta acum sa reproduca lucrarea si pentru lucru mecanic sau curent electric.

Link spre comentariu

scaarj trebuie sa recunosti ca si pe tine te-a atras mirajul, desii domnii care stapinesc termodinamica si electrochimia sunt niste duri . dictatori as zice ,domnul Carnot si dl Faraday. La electromagnetism sunt mult mai democrati si au lasat destule lucruri de dezvoltat ....

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

OK, e clar ca e tot un fel de perpetuum mobile, dar ce face exact acel magnet permanent pus in "coasta" miezului C? Chiar daca randamentul e subunitar, imbunatateste ceva acel magnet?

Eu la montajul de aici ma refer:

http://jnaudin.free.fr/meg/megv21.htm

Pe mine ma intereseaza doar daca creste cumva randamentul acestui "invertor" - ar fi o idee pentru folosirea impreuna cu o baterie si un panou solar...sa zicem daca creste de la 80% la 90% eu il consider o reusita!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

OK, e clar ca e tot un fel de perpetuum mobile, dar ce face exact acel magnet permanent pus in "coasta" miezului C? Chiar daca randamentul e subunitar, imbunatateste ceva acel magnet?

Eu la montajul de aici ma refer:

http://jnaudin.free.fr/meg/megv21.htm

Pe mine ma intereseaza doar daca creste cumva randamentul acestui "invertor" - ar fi o idee pentru folosirea impreuna cu o baterie si un panou solar...sa zicem daca creste de la 80% la 90% eu il consider o reusita!

Da ,explicatia e ff simpla,se aduce un surplus de camp magnetic trafului,si de aici randamentul crescut cu conditia ca MAGNETUL sa fie fffff puternic,acelasi lucru se poate face si cu trafuri toroidale trebuind ca sa se puna magneti pe ambele parti ale trafului toroidal respectand polaritatea(ca daca zic supraunitar,imi sare lumea in cap,desi e ceva relativ supraunitarul asta,in sensul ca nu fac vreo vrajitorie sa scot ceva din nimic ci ACCESEZ forme de energii de diferite feluri,sper ca lumea nu crede ca energia electrica e unica forma,nu?).Da functioneaza...atat cat tine viata magnetului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări