dosa Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 stie cineva de unde pot cumpara osciloscop(sa fie si performant) pentru pc? Link spre comentariu
aghora17 Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 ca sa cumperi osciloscop performant pentru pc iti trebuie ceea ce se cheama "placa de achizitie". Din cate stiu eu, sunt foarte scumpe, iar unul facut din placa de sunet nu prea poate mult, si este si limitat la intrare.un osciloscop este clar mai avantajos (poti sa dai in el cu tensiuni mai mari decat intr-unul de pc). Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Se gasesc aici de cumparat... Mai ieftin iesi daca iti faci singur astfel de scule. Vezi ca la DiY exista un topic dedicat acestor tipuri de osciloscoape, cu tot cu indicatii si firmware. Daca te decizi sa iti construiesti unul, posteaza aici in continuare ca va fi mutat la DiY. Nu posta in continuarea sticky-ului respectiv altfel iti vor fi sterse posturile Link spre comentariu
dosa Postat Octombrie 23, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2006 e cam complicat de construit :rolleyes: prefer sa-l cumpar iar link-ul care l-ai pus nu functioneaza :smt093 si VREAAAAAAUUUU OSCILOSCOP BUN!!!!!!!!!!! :arme Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 a greşit Blind o literă (altădată copiază linkul din browser...) deci, aici găseşti!! mai precis chestia asta: INTERF.OSCIL. 2 CANALE PCS500 (Cod. 1262) Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 23, 2006 Partajează Postat Octombrie 23, 2006 My bad, scuze. Link spre comentariu
Gerula Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Mai dar erea programul ala de face osciloscop pe lpaca de sunet.Super tare, dar doar pana la 20KHz Link spre comentariu
dany Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 stie cineva de unde pot cumpara osciloscop(sa fie si performant) pentru pc?Mi a venit o idee! am de la un ps2 un ''singstar'' (care e de fapt un convertor A/D) 2 intrai de microfon(2 canale)...totul are la baza un cip AK5371( http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 102_DS.pdf )Am incercat sa o folosesc cu Zelscope si merge foarte bine...pe sinus...cipul are pe intrari are cate un cond electrolitic de 2,2uFAcum vreau sa stiu daca suntez cei 2 conzi de pe intrari... ce tensiune pot aplica la intrarea convertorului? pe data sheet zice minim-0,3V maxim 0.3V + tensiunea de alimentare(5V usb) , cam in ce valori sa mai incadrez cu intrarile? si ce as putea sa folosesc pentru a proteja intrarile la tensiuni mai mari? un bufer? un divizor rezisteiv cu trepte pt diferite tensiuni? Orice idee e binevenita!Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum