Vizitator gabis Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Salut!Am următoarea problema:Am o pereche de monitoare studio active Behringer M20 care bazaie neplăcut la anumite frecvente joase (cu potentiometrii de bas acute la maxim,de la volum peste sfert...dacă tai din basi sau dau încet..nu are probleme).Am controlat difuzoarele si sunt intacte...Ce ar mai putea fi de vina pentru acest bazait...Multumesc anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Posibil alimentarea să fie subdimensionată şi distorsionează ampliful la volum mare şi frecvenţe joase. Termenul de ''bîzîit'' se referă în jargonul electroniştilor la zgomotul reţelei de obicei sau un altul asemănător. Cred că e vorba de alt fenomen descris (zbîrnîit, hîrîit... ?). Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 MS20 sunt alea micute? Ia incearca sa pui degetele pe rand, peste toate mufele, si vezi daca se modifica zgomotul. Am avut modelul asta la reparat. Scapa aer prin mufe, pt ca nu i-au pus suficient lipici din fabrica. Daca despre asta e vorba, dai placa afara si astupi pe spate toate mufele cu pistolul cu lipici, si ar trebui sa nu mai faca.Daca nu ai pistol cu lipici, e 12 lei unul. Link spre comentariu
Vizitator gabis Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Salut!Multumesc pentru raspunsuri.1.Alimentarea este cea originala(are transformator interior).2.Am incercat mufele...sunt ok...de altfel toate sunt"ocupate".Ce as mai putea incerca?P.S.Am uitat sa specific faptul ca inca de la achizitie au avut aceasta meteahna(difuzoarele de basi parca ar fi descentrate..)..au stat vreo 2 luni la garantie...dupa care mi s-a spus ca nu trebuie sa folosesc basii la maxim(hi.hi)...asa m-am invatat minte sa nu mai cumpar on-line din Romania...Multumesc anticipat.GS. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 20, 2014 Partajează Postat Februarie 20, 2014 Poate este din cauza proastei inchegari a cutiei (rezonanta mecanica a boxei). Strange bine toate holzsuruburile din interior si exterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum