Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema tv ELTA 2001 ctv 6090

Vizitator adijuratu

Postări Recomandate

Vizitator adijuratu

Va salut!Tv-ul are diagonala de 25 cm.Sursa de alimentare este separata si e cu tranzistori.La primele masuratori am gasit un A1012 ars.As dori schema ca sa ma pot edifica mai bine .Multumesc frumos!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• tehtronics

1

Top autori în acest subiect

Vizitator adijuratu

Scuze pt. intirziere dar asta e serviciul.Pe placa este trecut un singur cod:CTV2108/3108,sau210B/310B n-am putut sa-mi dau seama.Integrate vizibile:tda 4662;tda 3653B;M34300-012SP si tz.linii Bu 407.Restul placii este ecranat,n-am demontat tablele si nu pot da mai multe detalii.Sursa este separata,cu tranzistori de ex. D2498.Diagonala e de 25 cm.Sursa scoate in jur de 30 V in gol si 16 V in sarcina dar v-am zis ca am gasit un tz. 2sa1012 ars.N-am lucrat niciodata cu ceva macar asemanator si de aceea vreau o schema macar apropiata.Multumesc frumos pt. ajutor!

Link spre comentariu

"Sursa scoate in jur de 30 V in gol si 16 V in sarcina dar v-am zis ca am gasit un tz. 2sa1012 ars." - Sursa aia trebuie sa scoata 12V .Baga o sarcina artificiala si repara sursa, altfel ... bulesti TV_ulLasa mail in PM si'ti trimit schema..

Link spre comentariu
Vizitator adijuratu

Multumesc f. mult pt. schema!Intradevar,asa cum am banuit, 2sa1012 e pe partea de stabilizare.N-am apucat sa confrunt schema cu cablajul dar oricum ma va ajuta f. mult.La sursa am vazut ca am un semireglabil pt. ajustarea tens.12v,dar nu stiu ce sarcina artificiala sa-i pun.E valabil un bec de 60-80w ca la tv. obisnuit?Cind am primit tv-ul era varza:cineva a umblat in el si multe componenete erau demontate dar puse in carcasa.De aceea cred ca sursa este buna [led-ul se aprinde rosu] doar ca respectivul si-a bagat mana peste tot.Inca o intrebare:ce tens. e pe C la BU 407?[105,115,130,de exemplu]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări