Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema la un termostat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gaby03

65

• miron1947

63

• almarghi

9

• validae

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tensiunea masurata direct pe terminalele lui R5 cu rv1 min si rv2 max este 0.6vcc si 1.2vca . si cu rv1 max si rv2 min este 1.06vcc si 0.5vca. Nu e nici pe departe 300 v . Masuratorile eu le fac pe cablajul original care functioneaza foarte bine.

Link spre comentariu

minusul puntii si colectorul lui t3 am 207vcc ... plus si minus al puntii am 201vcc

Nu vad cum poate fi o tensiune mai mica pe punte decat cea de pe colector.

Poate ati vrut sa scrieti 210V, nu 201.

Link spre comentariu

Scuze am gresit eu. Pe colector am 200vcc si intre plus si minus am 201. E o diferenta mica sau cel putin asa o vad eu pentru ca nu pot masura pe domeniul de 200vcc am masurat pe domeniul 1000vcc. Dar se vede ca pe punte tensiunea e mai mare decat pe T3

Link spre comentariu

termostatul facut de mine nu functioneaza cum trebuie.

Pai hai sa facem aceleasi masuratori pe el, in aceiasi ordine, sa vedem unde se poticneste, mai ales acum cand cunoastem valorile corecte functional.
Link spre comentariu

Va propun un respiro dupa aceste 5 pagini de dialoguri.Schema ce am postat-o mai in debutul topicului am construit-o de nenumarate ori.O realizez in maxim o ora si o reglez montata pe clocitoare in maxim doua ore (incubatoarele acelea de la IPEE electroArges).In ultimul timp imi vine o clocitoare cu o schema asemanatoare(de amator) cu schema ce va preocupa aici.Precizie 2 grade.Schema postata de mine precizie 0,2 grade.Astept rezultate pozitive.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări