gaby03 Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Asa e ,dar cum aflu exact ce potentiometru trebuie sa pun. Ce valoare? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Puteti utiliza cei de 22K pe care-i aveti cu o rezistenta de 10K in serie la capatul care se leaga la masa. Link spre comentariu
gaby03 Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Vreau sa stiu si eu cum ati aflat valoarea potentiometrului? Explicati-mi cum ati facut asa invat si eu. Cu stima! Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 N-am aflat valoarea potentiometrului, aceasta era de 22K, adica ce ati scris Dvs. ca aveti, eu doar am estimat valoarea rezistentei serie si unde trebuie conectata.Cu valorile de 22K potentiometru si 10K rezistenta serie se poate obtine in baza T2, pentru 17V alimentare conform legii lui Ohm, intre 7,8V si 3V, deci acoperitor(pe zona 4,8V si 5,2V cum ati scris Dvs.). Link spre comentariu
gaby03 Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Da am inteles. Am pus acea rezistenta si functioneaza foarte bine. Ajunge la max 39°C. Va multumesc inca o data pentru ajutor! Multa sanatate! Cu stima, Gabi! Link spre comentariu
gaby03 Postat Aprilie 15, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Scuzati-ma dar am uitat sa va intreb inca un lucru, unde pot amplasa un led in acea schema pentru a vedea ca acel cablaj este alimentat? Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 A si B la anozii triacului, cum era conectat in schema originala. Link spre comentariu
Vizitator VlaDut Ene Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Salut baieti!Am cumparat un termostat de ambient pentru a-l monta in sufragerie. Modelul este LogicTherm C3 cu fir.Ok, in el am 3 contate, NO, NC si COM.In centrala am contactele din poze.In cartea termostatului nu imi oferta detalii despre legarea cablului, despre ce si cum.Ma gandesc ca am nevoie de un cablu cu 2 fire si o sa pun de 2,5mm diametru.Cineva care a mai montat, este dispus sa ma ajute cu o schema, o explicatie? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 30, 2016 Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 În locul firului roșu dintre bornele 3 și 4 ale centralei legi un cablu cu două fire ce duc la contactele COM și NC ale termostatului. Când termostatul declanșează la atingerea temperaturii dorite, întrerupe contactele și centrala oprește flacăra.Cablul nu trebuie să fie foarte gros, unul gen telefonic (2 x 0,5mmp)e suficient. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum