TITY.A Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Salut Am primit 2 amplificatoare liniare unul de 35w si celalalt de 100w. Ambele sunt produse de RM Italy. (http://www.rmitaly.com)Amplificatoarele folosesc tranzistoare RM 3. La ambele amplificatoare sunt distruse tranzistoarele si nu stiu ce tranzistoare sa montez in locul lor. Din cat m-am documentat se pare ca ar fi bune IRF 520 dar nu sunt sigur. Offtopic: Daca aveti tranzistoare cu care sa inlocuiesc tranzistoarele originale sunt dispus sa cumpar 5 buc. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 RM3 simplu sunt diode....rm3001 de exemplu sunt tranzistoare. Spune ce scria pe capsule in continuare ca sa gasim echiv.PS: trebuia sa postezi la componente, doc si scheme Link spre comentariu
TITY.A Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Nu sunt diode. E diferenta intre un mos si o dioda. TR2 = MOS RM 3.Pe capsule scrie RM 3.Am postat aici deoarece sunt amplificatoare folosite in banda de 27 Mhz.Daca aveam nevoie de schema sau documentatie despre aceste amplificatoare postam acolo.Oarecum ai dreptate dar nu in totalitate. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 IRF520,IRF530 gasesti la capodimonte sau recuperati din monitoare defecte. Link spre comentariu
Vizitator yo2mgy Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Buna M-am confruntat si eu cu aceiasi problema cu tranzistorul MOS RM3,echivalentul suta la suta este IRF540 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum