ohamoha Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Din pacate nu pot cauta PWM pe forum pentru ca regula spune ca se pot cauta minim 4 caractere.Vreau sa controlez cateva ventilatoare pwm (din acelea folosibile intr-o carcasa ATX), nu stiu exact cate, dar in jur de 8. Controlul il voi face dintr-un raspberrypi dar acesta are un singur port pwm hardware si eu as vrea sa am control individual pentru ventilatoare. Din ce am citit exista controllere PWM cu interfata I2C de exemplu, si chiar am gasit cateva modele, dar ele nu se regasesc si in oferta magazinelor din tara. Aveti cunostinta despre un astfel de cip care s-ar gasi si pe la noi? (Nu conteaza interfata dar sa aiba mai multe canale).Merci Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Ai cautat in oferta TME.ro ? Link spre comentariu
ohamoha Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Ai cautat in oferta TME.ro ?Faza e ca nici nu prea stiu ce sa caut. Oricum, intre timp am gasit asta:http://www.adelaida.ro/tlc5940ntg4.htmlTre' sa ma mai uit sa vad daca e ceea ce-mi trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum