electron49 Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 aceasta masina face programul pana la clatire si gata se opreste.am curatat filtru si cam atat.ce ar putea fi defect?astept ceva idei.in speranta ca ma veti ajuta va multumesc. Link spre comentariu
daktari Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 spune , ce model de masina este, pune o poza cu programatorul Link spre comentariu
Vizitator alaurentiu Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Incearca sa dai doar evacuare apa si revino cu mai multe detalii. Link spre comentariu
electron49 Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 este model AWG912.am curatat furtunele de evacuare am dat evacuare apa si nu merge.mentionez ca apare o cheita pe ,,bordul,,masinii si gata. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Februarie 19, 2014 Partajează Postat Februarie 19, 2014 Face programul pana la clatire incusiv sau se opreste inainte de inceperea clatirii?Verificati rezistenta de incalzire a apei, carbunii de la motor, si presostatul cu furtunul aferent. Link spre comentariu
electron49 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 se opreste inainte de clatire.furtune verificate.mai verific rezistenta de incalzire si carbunii.multumesc. Link spre comentariu
electron49 Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 caz rezolvat.schimbat rezistenta de incalzire si totul este normal multumesc tuturor in special domnului sorin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum