feri.visky Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Rog frumos pe cei care au acest radioreceptor sa posteze aici poze ca sa ne dam seama de evolutia lui...Exista diferenta la:-scala-cutie-logo-ul Electronica-difuzor-etc. Link spre comentariu
feri.visky Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Postez si pozele de pe placile imprimate AF si RF... este interesant de vazut cum a evoluat acest proiect la noi in tara... In poze se pot vedea placi imprimate fara sigla Electronica...Va rog frumos ca in limita timpului disponibil cei care au acest aparat sa posteze informatii similare ... Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Al meu are scala verde si difuzorul pare diferit de al dumneavoastra,inca se mai vede logo-ul ''VEGA" sub stratul de bronz auriu cu care a fost acoperit de fabrica.N-am avut rabdare sa demontaz sasiul ca sa pot fotografia cablajele dar promit ca o voi face...intr-o buna zi.Echipat cu SFT-uri,in stare de functionare. Link spre comentariu
kripton Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Va salut,Cred ca felicitarile sunt de prisos.Nu am modelul dar difuzorul din aparatul d-lui Visky este un " Audax" . Acelasi tip de difuzor a fost montat si in radioreceptorul "Primavara" S-617T. Link spre comentariu
feri.visky Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 Importat gata asamblat, radioreceptorul Sport, este identic cu modelul TRANSISPORT de la Clarville... Doar scala este modificata...Pe baza acestui model s-a construit apoi radioreceptorul Turist care s-a asamblat in Electronica si pe masura asimilarii de noi componente acestea apareau rand pe rand in montajul aparatului.P.S. Caut o brosura cu Sport... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum