Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Crown defect

Vizitator mrsdumi

Postări Recomandate

Vizitator mrsdumi

Va salut! Incerc sa salvez un tv crt Crown de la moarte.Nu sunt electronist dar sper ca prin intermediul dvs sa pot sa rezolv ceva,pt ca reparatia in sine la un centru de reparatii tv ii cam mai bine de 50% din costul tv ca pret.Deci problema e ca dupa vreo 20 sau 30 min se inchide singur.Il deschid si e ok inca vreo 20-30 min si iar....Care ar fi problema .Va rog sa ma ajutati!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

3

• validae

1

• petru_f

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator mrsdumi

Ce fel de crown?ce se opreste?total sau nu?L-ai desfacut sa vezi cu ce componente e facut?

Nu prea ma pricep cam ce fel de componente are,nu stiu ce sa va spun.E un tv Crown de 37 cm model (scrie pe spate CR14406txt).Deci se opreste total ca si cum l-as inchide de la telecomanda intra in stand by se vede becul rosu.il deschid de la telecomanda sau de pe butonul tv-ului (indiferent) si merge normal inca vreo 20 -30 min si iar.As putea sa pun niste poze maine la tv si in interior dar spuneti-mi cam ce sa pozezPosted Image
Link spre comentariu
Vizitator mrsdumi

Ca si piesa nu pare a fi nimic defect ,ori e e o lipitura proasta ,ori nu cumva sa fi fost programat din tlc sa se opreasca singur ,caci prea respecta timpul.

Am verificat ,e setat pe off sa se opreasca singur,deci nu e de acolo.Dar sunt momente cand il deschid si intr-un interval de aprox 2 min se inchide de vreo 2-3 ori si iar merge vreo 20-30 sau chiar 40 min. si tot asa.Acum are niste dungi aproape insesizabile pe unele fonduri de culoare ceva de genul .Deci are ceva sau e pe cale sa ma lase de tot.Posted Image
Link spre comentariu

Pune si tu seria completa televizorului, pe spatele TV-ului e o eticheta pe care scrie de multe ori si ce sasiu foloseste, cum zicea si colegul leoncris, e ceva de genul 11AK... Probabil ai ceva condensatori electrolitici uscati in el.Ai grija sa-l scoti din priza cand il desfaci, ca nu-i de joaca cu TV-urile, multi nu prea suporta tensiunile de acolo...

Link spre comentariu
Vizitator mrsdumi

Pune si tu seria completa televizorului, pe spatele TV-ului e o eticheta pe care scrie de multe ori si ce sasiu foloseste, cum zicea si colegul leoncris, e ceva de genul 11AK... Probabil ai ceva condensatori electrolitici uscati in el.Ai grija sa-l scoti din priza cand il desfaci, ca nu-i de joaca cu TV-urile, multi nu prea suporta tensiunile de acolo...

M-am uitat dupa ceva de genul 11ak dar nu am vz.Era ceva de genul ~~bracket chassy ak36~~Am incercat sa fac niste poze cam la toate etichetele din interior si la componente poate va dati seama cam ce model ,am facut si in interior si pe spate tv .

post-83519-139829760135_thumb.jpg

post-83519-139829760142_thumb.jpg

post-83519-139829760148_thumb.jpg

post-83519-139829760156_thumb.jpg

post-83519-139829760164_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări