seichter Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Dragi colegi,am sursa din imagine,e functionala pe jumatate,lipseste un ceas de masurare tensiune,potentiometrele cam obosite,fire care sunt in aer.Doresc sa o fac functionala ca in tinerete si eventual sa maresc curentul de iesire prin inlocuirea transformatorului si dublarea finalilor care sunt 2n3055 cite 2 pe fiecare canal.Am cautat pe google dar nu reusesc sa gasesc aceasta sursa,nici macar schema de care am mare nevoie pentru depanare si modificare. Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 ce model de sursa este? Link spre comentariu
seichter Postat Februarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 2x30V 2A,genul asta de sursa se gasea si se folosea in scoli la orele de fizica. Link spre comentariu
gab19 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 deci sa inteleg ca nu scrie pe ea decat ce ai mentionat tu,nu? Link spre comentariu
seichter Postat Februarie 15, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2014 exact,pe vremuri Baneasa facea sau Electronica Industriala. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 ... nu ar trebui să fie prea greu de rezolvat, mai complicat o să fie să găseşti un "ceasometru" ca să-l înlocuieşti pe cel dus... şi să nu pară "din alt film"! o oră-două de ridicat schema, şi o să-ţi dai seama cu ce se mănâncă... oricum, o să stai ceva mai mult cu renovarea făţăului! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Se gasesc fara probleme. Si sh, si vechi dar nefolosite si chiar unele recent produse (nu la noi totusi). Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Din cate i-mi amintesc se foloseau alte surse in scoli. Pe aceasta nu vad sa scrie "Didactica". Tot ce era fabricat pentru scoli avea aceasta inscriptie. Probabil a fost o sursa pentru laboratoarele din intreprinderi, cercetare, etc. Era bine de postat si ceva poze cu interiorul, montajele, etc. Link spre comentariu
str8klaw Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 este o sursa dublu stabilizata de aceea ai doua perechi de finali. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Logic, omul doreste o schema, ceva ajutor, pe net nu am gasit nici eu nimic despre aceasta sursa, desi este interesanta. Link spre comentariu
radusa Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 este o sursa dublu stabilizata de aceea ai doua perechi de finali.Ce inseamna 'dublu stabilizata'? Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cu alte cuvinte este o sursa dubla. Adica 2 X 30 Vcc. Poate fi si dubla nestabilizata. Ma asteptam ca cineva sa spuna ceva concret despre aceasta sursa, sau chiar autorul acestui topic sa posteze ceva mai multe poze. Link spre comentariu
Vizitator surubel Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 SalutDaca se poate o schema pentru aceasta sursa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum