Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hyt-tc-620

gaga

Postări Recomandate

am primit la reparat 3 statii hyt-620,una functioneaza perfect,una dupa ce vorbesti ramane ledul verde aprins iar la cealalta nu receptioneaza nimic,cear putea avea daca am verificat bateriile,difuzoarele si microfoanele,poate ma puteti ajuta cu un caiet service sau ceva sfaturi multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MiniTehnicus

1

• gaga

1

Top autori în acest subiect

Statiile handy sunt cele care au cele mai mari sanse sa aibe socuri mecanice.Prima data o inspectie vizuala pentru lipituri reci sau componente stresate mecanic sau cablaj crapat.Dupa care se realizeaza o verificare in diferite puncte a tensiunii comparativ intre cel bun si cele defecte.Este nevoie de aparate de masura (osciloscop, generator de semnal, grid-dipmetru) pentru a verifica functionarea pe etaje.Componentele (tranzistare sau circuite integrate ) se cauta pe net dupa datasheet-uri pentru dispunerea pinilor, configuratii, scheme de utilizare.Daca cunosti suficienta teorie poti incerca sa verifici pe etaje si poti schimba cu ajutorul unor cabluri coaxiale subtiri gen RG174 blocuri functionale in statia buna din statiile defecte.Daca nu este clar ce am explicat pana acum, mai bine trimite aparatele la altcineva sa le repare care are aparatura de masura.Risti sa arzi alte piese si sa distrugi cablajul imprimat si statiile sa devina obiecte de mobiler daca nu stapanesti bine tehnica depanarii.Daca vrei sa faci scoala pe statiile astea si ori le repari ori le arunci la gunoi, nu conteaza, atunci poti incerca depanarea lor dupa ureche.Pentru o depanare reusita si rapida, intotdeauna este bine sa ai manualul de service.Se poate si fara, dar cu mai multe batai de cap si aparatura de masura.Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări