ctepeo Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Încărcătoare de acumulatori tip AA şi AAA şi motoraşe de voltaj mic (sub 24 V) fabricate în România, unde pot să găsesc aşa ceva? Cine fabrică aşa ceva.U.M.E.B. nu fabrică motoraşe de voltaj mic. Electrotehnica fabircă? Link spre comentariu
MishuL Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Incarcator gaseshti shi la Cora, shi la Carrefour, shi la Metro, shi la Selgros, shi la Kaufland, shi la XXL, shi la Billa, shi la Praktiker, shi la Bricostore, shi la 11957 de buticuri pe Maica Domnului.Motorashe se fac la IMEP - alea de shtergator, nu shtiu orashul, shi cred ca la Electroarges, shi or mai fi...Later edit. Sorry, acum am priceput ca vrei incarcator romanesc. Sorry, aia nu shtiu. Da' de ce? Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Vreau românesc că m-am săturat de chinezării. Link spre comentariu
gaby Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Daca te-ai saturat de chinezarii pune mina si construieste unu :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Daca te-ai saturat de chinezarii pune mina si construieste unu :yawinkle:... bun de motto la "Fabricat în România!!!" :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum