dan cod Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Probabil tot softul defect. Link spre comentariu
Vizitator leo77speed Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Acest tip de tv se manifesta in felul urmator : La cuplarea tv la retea, ledul de stby clipeste de 5 ori, dupa care ecranul se lumineaza pentru 1 secunda, de 2 ori dupa care ledul se aprinde din nou intermitent de 5 ori, ecranul aprinzindu-se din nou de 2 ori.Sursa de alimentare este in regula deoarece am schimbat toti cond. electrolitici si am verificat-o punind un rezistor de 100 ohmi pe conectorul CNM801 intre pin 1 si 3 si si facind strap intre pin 1 si 5 pe conectorul Cnm804 pentru a forta backlight-ul sa se aprinda.Dupa alimentarea sursei, backlight-ul a ramas aprins. In urma masuratorilor efectuate,exista tensiune stabila de 24 v pe modulul cu invertoare, iar pe alimentarea invertoarelor apare 12v in secuda in care lampile se aprind. Nu am gasit nici o schema pentru acest tip de tv , astfel va rog sa-mi dati niste sfaturi in privinta acestui defect.Va multumesc. Salut schimba condesatorul 6801 de 1 micro de pe modulul bn41-00895b si merge garantat Salut schimba condesatorul 6801 de 1 micro de pe modulul bn41-00895b si merge garantat scz am gresit este 6108 cum te uiti la modul in partea dreapta Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Vedeti asta : http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=66&t=2785 Link spre comentariu
b_daniel Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Salut schimba condesatorul 6801 de 1 micro de pe modulul bn41-00895b si merge garantat scz am gresit este 6108 cum te uiti la modul in partea dreapta Se pare ca e un defect clasic. Multumim Leo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum