Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv lcd samsung model le32m86bd

ruscanusorin

Postări Recomandate

• 10 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ruscanusorin

6

• dan cod

3

• iod2

2

• santamihai

1

Top autori în acest subiect

Vizitator leo77speed

Acest tip de tv se manifesta in felul urmator : La cuplarea tv la retea, ledul de stby clipeste de 5 ori, dupa care ecranul se lumineaza pentru 1 secunda, de 2 ori dupa care ledul se aprinde din nou intermitent de 5 ori, ecranul aprinzindu-se din nou de 2 ori.Sursa de alimentare este in regula deoarece am schimbat toti cond. electrolitici si am verificat-o punind un rezistor de 100 ohmi pe conectorul CNM801 intre pin 1 si 3 si si facind strap intre pin 1 si 5 pe conectorul Cnm804 pentru a forta backlight-ul sa se aprinda.Dupa alimentarea sursei, backlight-ul a ramas aprins. In urma masuratorilor efectuate,exista tensiune stabila de 24 v pe modulul cu invertoare, iar pe alimentarea invertoarelor apare 12v in secuda in care lampile se aprind. Nu am gasit nici o schema pentru acest tip de tv , astfel va rog sa-mi dati niste sfaturi in privinta acestui defect.Va multumesc.

Salut schimba condesatorul 6801 de 1 micro de pe modulul bn41-00895b si merge garantat

Salut schimba condesatorul 6801 de 1 micro de pe modulul bn41-00895b si merge garantat

scz am gresit este 6108 cum te uiti la modul in partea dreapta

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

scz am gresit este 6108 cum te uiti la modul in partea dreapta

Se pare ca e un defect clasic. Multumim Leo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări