Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare despre conectarea la masa la amp pe lampi stereo

battobataaree

Postări Recomandate

Buna ziua!, am construit un amplificator stereo cu el 84 si am o nelamurire legat de conectarea corecta la masa a componentelor. Am o varianta model ,dar este pentru varianta mono ,in sensul ca exista o singura stea de masa prinsa de sasiu in care se duc toate firele care trebuie sa dea la masa ...corect!.Intrebarea mea este : la o varanta stereo se duc toate in aceeasi stea, sau trebuiesc 2 la distanta una fata de cealalta ,dar pe acelasi sasiu ...teoretic ar fi totuna, dar intreb pentru ca exista tot felul de reguli in privinta conectarii la masa pe care unele nu le stiu, iata modelul: http://i496.photobucket.com/albums/rr32 ... c22426.jpg ...va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• battobataaree

1

• Den

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E departe rau de realitate exemplul tau.Mai cauta.Scrii "star ground" pe google.Oricum,reusita se bazeaza pe asezarea componentelor.E cam singura conectare corecta pt audio,cu mici exceptii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări