florint Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Daca tot este nevoie de capacitati ce sa reziste la tensiuni de strapungere cat mai ridicate de ce nu se foloseste alt dielectric pe langa/in loc de aer? Ar iesi condensatorul mai mic ma gandesc. Ca de exemplu:1 tuburi/mosoare din pvc concentrice cu armaturi din folie de aluminiu depus pe exteriorul tuburilor (aproximativ jumatate din lungimea sectiunii de cerc) acordul se face rotind unul din tuburi2. mosoare cu folie de aluminiu si dielectric(hartia, film pvc) iar pe alt mosor se roluieste condestatorul mosoarele ce depoziteaza folia/dielectricul se misca solidar (role, roti dintate,etc) acordul se realizeaza rotind mosorul pe care se depune folia de aluminiu si dielectricul iar invers se roteste unul din mosoarele ce are depozitat folia de aluminiu/dielectricul Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Da, se poate incerca si alta varianta. La aceeasi capacitate nu stiu cat de mare ar iesi un condensator tubular comparativ cu un condensator ''clasic''. Prefer totusi varianta clasica, si-a dovedit fiabilitatea. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Condensatorii cu dielectric solid au pierderi mai mari si dimensiuni mai mari comparativ cu cei cu aer, ne referim la cei pentru puteri mari de rf.Si constructia este mai complicata mecanic si implicit mai scumpa. Cei cu aer inca sunt cei cu performatele cele mai bune. Tabla de alama (pentru rigiditate, performante electrice si asamblarea mecanica) eventual argintata, ax pe rulmenti si eventual cu demultiplicare. Izolatia cea mai buna din ceramica(calit), teflon, plexiglas sau polipropilena.Se utilizeaza in functie de buzunar, HI! Daca stanta este realizata bine, alama stantata nu are bavuri.Avantajul ca o stanta gata realizata se poate utiliza pentru o cantitate mare de placi chiar daca manufacturate in mai multe serii, in functie de necesar. La prelucrarea pe CNC, la fiecare serie de placi trebuie reprogramat aparatul, timp si bani in plus. Condensatorii variabili se construiesc in functie de aplicatie, pentru UUS se pot construi condensatori fluture care au o mecanica simplificata si dimensiunile se pot reduce. Pana la urma ce capacitate si ce tensiune de lucru trebuie sa aiba condensatorii?Pentru etaje finale ? Poate pentru aplicatii mai putin restrictive: http://www.midnightscience.com/catalog5.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Depinde...undeva intre 100pF~300pF si tensiuni de ordinul 3~4kv pentru conditii optime de functionare.Asta e valabil pentru capacitorul dinspre anod;al doilea are conditii mai usoare in ceea ce priveste tensiune de strapungere,dar capacitate mai mare 1000pF~1800pF.Valorile sunt doar orientative;ele difera in functie Ra a tubului,configuratia filtrului folosit si banda in care se lucreaza.Capacitorul variabil mai este ajutat in benzile de jos si de capacitati fixe care se cupleaza in paralel pe variabil.Evident capacitatile fixe au tensiuni de lucru de ordinul kv-lor.Din pacate tankul de iesire din anod nu poate fi pacalit cu componente ieftine... Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Condensatori variabili pentru amplificatoare cu tuburi cu puteri peste 500w si tensiuni de 4-5kv, asta inseamna cam 2mm minim intre placi.Tipul asta de condensatoare sunt destul de voluminoase iar placile au suprafata mare comparativ cu un condensator de receptor de radiodifuziune, asa ca nu sunt probleme majore de prelucrare mecanica.Se pot construi si manual daca ai suficienta rabdare si un set de pile potrivite.Placile se pot stanta, se pot decupa cu un fierastrau cu panglica sau culisant sau chiar cu un traforaj, exista acum panze pentru orice material uzual.Sau se pot comanda, sunt cativa radioamatori in tara care construiesc asa condensatoare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Ei, aici e problema,...timp/rabdare,le poti face si manual dar de sa ruginesaca CNC-ul totusi? La prelucrarea manuala ramane problema bavurilor, a inexactitatii gaurilor si de ce nu, si a aspectului.Cele de cumparat au inconvenientul major(pentru mine)ca nu sunt custom design.Daca cer custom design e foarte posibil ca respectivul sa nu inteleaga ce vreau eu(de multe ori vor sa isi impuna punctul lor de vedere,logic,e mai simplu pentru ei)si atunci prefer sa le asamblez dupa cum am nevoie.Nu construiesc aparatul dupa piesele pe care le am ci invers;piese pentru aparatele care vreau sa le construiesc. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Daca ai acces la un CNC este ok, trebuie doar realizat desenul tehnic pentru profilul si dimensiunile fiecarei piese dupa care se transforma in coordonatele necesare pentru prelucrare.Daca ai programul si cateva ore poti realiza condensatorii cu minima bataie de cap.Fara CNC se poate realiza si pe utilajele clasice din atelierul mecanic.Iar o abordare minimalista este doar o masina de gaurit verticala si un polizor.Pentru lucrarea care cere multa atentie si timp ai nevoie de "maini de aur", adica cateva instrumente manuale si un set de sabloane din hartie.Dupa ce se decupeaza placile, se strang impreuna tot pachetul cu un set de clesti si se rectifica marginile pentru a corespunde cu desenul.Apoi se marcheaza gaurile si se prelucreaza toate placile simultan.Sunt destule variante din care poti alege, depinde si ce productie vrei sa realizezi.Pentru constructia a 2-4 condensatoare (pentru unu-doua amplificatoare) chiar nu conteaza metoda de fabricatie, cu putina atentie la detalii se poate si cu un traforaj manual sau chiar o foarfeca si un set de pile pentru finisare.Pentru o productie de serie se poate apela si la un CNC sau atelier mecanic pentru realizarea subansamblelor, deoarece odata realizata schita, se poate obtine o serie mare sau mai multe mai mici in timp in functie de cantitatea de condensatoare care se asambleaza, necesare pentru amplificatoare.In functie de materialul ales pentru placile variabilului poti utiliza si sculele la indemana sau trimiti desenul la un CNC sa realizeze prelucrarile.Daca doresti sa utilizezi un condensator sau mai degraba un model de sasiu pentru una-doua bucati chiar nu este asa important un grad foarte mare de finisare daca placile sunt distantate suficient de mult.Daca modelul de sasiu este luat in considerare si pentru alte valori, atunci prelucrarile industriale sunt o obtiune mai buna.Poti cumpara utilajele de prelucrare sau poti gasi un atelier care sa realizeze produsele dupa desen.Pana la urma un condensator de tensiune inalta pentru un final de emisie este destul de mare si placile sunt cu distanta mare intre ele asa ca micile inexactitati nu sunt chiar asa oo nare problema.Solutii exista ramane sa alegi varianta cea mai avantajoasa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Eu nu fac nici o productie pentru nimeni,le fac doar pentru jucariile mele,dar cine vrea sa preia ideea e liber sa o faca;initial nu crezusem ca o sa gasesc pe mai nimeni sa le faca,din fericire m-am inselat.Crede-ma ca sunt expert in prelucrari mecanice homemade sau cum vrei sa le zici,dar chestia asta cu placile n-am vrut s-o fac;e prea dezarmant sa stii ca exista alta varianta si tu te chinui sa le faci manual.Aici pe forum cred ca sunt destui useri cu cnc-uri care ar putea face asa ceva...varianta manuala merge pentru variabile de UKW,acolo sunt putine placi si nu renteaza sa apelezi la prelucrare pe cnc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Incet incet prinde viata,foarte incet,mai dureaza ceva vreme pana il probez in realitate.Oricum, planurile din hartie bat cu realitatea.Cea mai buna varianta de distantiere este cea cu saibe,placile se aseaza mult mai bine(paralelismul placilor este aprope perfect) decat cu piulite sau distantiere fixe. Link spre comentariu
mila Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Felicitari pentru realizare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Felicitari pentru realizare. Multumesc;de abia astept sa trimit radiofrecventa prin el... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Le-ai facut la C.N.C.? Poti sa dai detalii? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Au fost debitate automatizat;prea multe nu sunt de spus.Pe ambele capete am montat lamele de cupru care stau tensionate pe discurile de alama(recuperate de prin mecanisme) care merg la masa.Mai am de plantat releele si sa termin automatizarea E/R,apoi sa il trec in probe.Ok ,am vrut sa mai atasez un fisier dar trebuie redimensionat,asa ca o cautare dupa KD6ED(revista QST,iunie1983) si homemade capacitor va lamuri treaba.In articol este un mic tabel cu distantele dintre placi si tensiunea de strapungere in aer. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Cat au costat placile condensatorului? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Cat au costat placile condensatorului?Nu are rost sa dau nici un pret pentru ca fiecare va trebui sa se descurce pe plan local cu realizarea placilor.Ieri si azi am probat variabilul in liniar si se comporta excelent cu dimensiunile date.Ca dimensiuni exterioare este un cub cu latura de 11cm;are 282pF inchis si 28pF deschis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum