Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare la sunet...problema greu de descris

Vizitator Victorash_00

Postări Recomandate

Vizitator Victorash_00

salut.....de ceva vreme am luat de la un prieten niste models-uri pentru conter-strike (pentru cei care joaca counter destul de des ...sunt acele modelsuri care fac in asa fel incat itizi scoate eagle-u sau orice arma imediat numai sta sa il invarta sau etc...). Dupa primu restart (cred) au inceput sa-si faca efectele negative.....adik dupa ceva timp (~30 min) de utilizare bara de start capata aspectul celei de windows milenium si inapoi la aspectul de windows xp .......atunci cand se intampla asta imi dau seama ca nu mai pot sa folosesc nici o aplicatie care are legatura cu sunetu (jocuri,filme,muzik) . Jocurile (counter-strike ca ala e singuru care il joc in afara de NFS) ruleaza doar ca nu se aude nimik si se misca mai fin......filmele nu pot sa le deschid decat cu VLC player (bsplayer cu care le deschid de obicei se blocheaza instant) si la fel ca si la jocuri ruleaza filmul da nu se aude iar muzica....cand deschid winampu nu face figuri dar cand ii dau sa play-eze o melodie imi arata o eroare (o sa pun o poza mai tarziu fiindca nu a apucat inca sa faca harfe)acuma zicetzimi si mie care e schema....ala de la care am luat eu models-urile cu pricina mi-a zis ca si el are aceleasi probleme....el chiar a reformatat a pus windowsu din nou ..alte drivere etc..doamne ajuta sa stie cineva despre ce este vorba desi eu nu cred..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

4

• stefanev

3

• frantuzu_lan

3

• pegas

2

Top autori în acest subiect

eu imi iau macel de la codati ... ca i-as bate pana ce le-ar suna apa-n cap ca is prea prosti sa castige pe drept x(Ontopic: reinstaleaza CS-ul, daca persista eroarea, trebuie instalat din nou Windows-ul, sau daca nu ai inchis Sistem Restore poti incerca sa dai calc-ul in "urma", inainte sa instalezi alea ...

Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00

pt adi : nu de la d`astia k mine itzi iei tu bataie fiindca eu nu joc pe serverele alea publice cu jucatori slabi, ci joc decat pe alea cu jucatori buni (repet buni cu adevarat,NU codatz i!!!) si pe servere de war la meciuri si alte alea......deci nu de la mine itzi iei bataie.. :) !!!!pt stefanev : cs u meu e cu steam.....si ala care mia dat models-urile a incercat asta..cu cs windows drivere etc.......problema asta poa` so` rezolve decat cineva care a mai intalnit asemenea problema si a trecut peste ...off topic: simt in aer un fel de acuza ca si cum models-urile de care vorbesc eu ar fi vreun fel de cheat cum sunt wall,aim,speed,etc...Ei bine sa stitzi k astea nu sunt coduri sunt doar niste skin-uri sa zic asa care au un efect optic doar si te fac "sa dai mai bine" dar nu te avantajeaza cu nimic fatza de ceilaltzi jucatori.....din nou pentru stefanev : nu ai nici macar 1 % din ura pe care o am eu pentru codatzi , si pentru trishori in general , dar in special pentru codatzi..off topic : :) daca avetzi STEAM-uri ar fi o mare placere pentru mine sa joc o partida mica cu unu dintre voi :)) 1 vs 1 ;) (daca nu avetzi facetzi rost :) )

Link spre comentariu

Iti zic io ai un virus in pc nush exact cum se numeste si il poti bloka ca sa nu iti mia intre in pc decat cu un firewal te poate acoperi de el dar dupa ce bagi windowsul apoi baga si un antivirus si un firewal io am zone alarm cu karspersky si nu am probleme de atunci spor la treaba

Link spre comentariu

incearca sa modifici setarile la sunet din CS. adica poate ai activat ceva "soft sound". a3d sau ceva de genul asta. incearca si cu alt kit de cs. si poate niste drivere noi la placa de sunet.multe solutii... sper macar una sa te ajute. :partyman:

Link spre comentariu

stiu ce sunt models-urile, cand eram pasionat imi personalizam cs-ul, in loc de brisca aveam sabie Katana :)), am avut un timp si o coasa in loc de cutit, awp-ul il aveam cromat tot ;) la fel si deagle-ul ... era frumos ... cat despre ura de 1% ... nu as fi asa sigur :)))

Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00

va rog eu nu mai postatzi chestii de genu : incearca x metoda..,poate e de la x chestie da nush cum se rezolva...cat despre dispretzu meu pentru codatzi...sa stiii stefanev ca m-am certat cu prieteni buni da nesimtzitzi care i`am turnat in fapt cu coduri in calculator....inca ceva... eu nu joc dota,wow,mu si alte jocuri ...just cs fiindca e un joc simplu si totusi atat de complex.. ;) sa nu uit de seria NFS abea astept Carbonu :d :tonqe:iote si un print screen cu eroare respectiva..

Link spre comentariu

Ce patesti tu cu shellu' (adik un fel de reboot) pateam si eu cand instalam Dr.Divx. Rezolvarea era dezinstalarea programului si a driverelor audio iar apoi reinstalarea driverelor. Nu stiu cum e cu ce ai instalat tu insa eroarea e aceeasi: Bad DirectSound Driver si rebootul shell-ului(dispare si apare bara de start).

Link spre comentariu

va rog eu nu mai postatzi chestii de genu : incearca x metoda..,poate e de la x chestie da nush cum se rezolva...

pai cum, adica lumea iti da mai multe solutii incercind sa te ajute si tu ii certi? eu credeam ca asta e scopul unui forum... tsk tsk tsk :axe:
Link spre comentariu

Victorash_00 iti spun eu solutzia care este ca si eu m-am confruntat cu ea este un virus nou care antivirusu nu il depisteaza chiar daca e updatat la timp antivirusu eu am formatat partitia C unde e windowsul am bagat karspersky si zone alarm si nu mai am probleme si am vazut ca ai firewalu de la sp2 nu e bun mai de nimik eu l-am dezactivat Spor la treaba ai sa vezi ca nu o sa iti mai faca daca faci pasii care ti-am spus eu :yawinkle:

Link spre comentariu

daca tot jucati voi asa mult cs si le aveti cu codecurile astea ..... dati-mi va rog si mie un codec pt chat ... ca sa imi apara si mie ce scrie lumea .... ca mie imi apare "all chat dead" si un admin mi-a zis sa imi instalez un codec pt chat - iar pe retea nu am gasti nimiccs 1.6mail adi_0106(arond)yahoo.com

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări