Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor

Vizitator stanciu89

Postări Recomandate

Vizitator stanciu89

Vreau si eu sa imi cumpar o boxa si caut un cablu care sa mearga la ea ...are boxa panou cu 2 mufe speak-on mama sia cum eu nu stiu cum le pot lega la amplif,ampif are clpaite dalea de bagi firele in ele...cum pot face ca din mufa tata sa leg fire la amplif :cry: pun si o poza cu spatele boxei

post-83113-139829759063_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai nu iei un cablu si la un capat montezi mufa speak-on, iar la celalalt capat lasi firele dezizolate cam 1 cm ca sa le montezi la iesirea amplificatorului. Din cate am vazut, una din cele doua borne de pe boxa e de intrare si cealalta de iesire.Practic nu ai nevoie decat de o mufa speak-on tata.

Link spre comentariu

Din cîte înţeleg, e vorba de boxe ptr P.A., de sonorizare şi de un amplif obişnuit, de casă. Sînt curios despre cum se vor auzi, fiindcă am fost întrebat de curînd despre marca asta de boxe şi nu am ştiut ce să răspund.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări