pusttiu Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 salut, am cumparat de la cineva un mini atv, pocket cu motorul defect.un motor nou este 350lei iar pe atv am dat 70lei si nu renteza sa il schimb.vreau sa pun un motor electric ca am niste baterii de laptop pentru reutilizare.pls ce model as avea nevoie de motor?unde as putea gasi un sistem de franare mai bun de cumparat? acum e frana cu disc dar incomplet.revin cu poze de la dezmembrare Link spre comentariu
madcox Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Teoretic poti pune orice pompa cu tot cu etrier de la o motocicleta.Le gasesti ieftin la dezmembrari.Cat despre motor electric eu banuiesc ca o sa te ajunga mai scump si nu stiu daca acumulatorii tai de laptop vor face fata. Nu mai face referire la cat ai dat pe el, ci doar aduna ce ai de cumparat si compara cu unul functional de pe piata. Daca iesi mai ieftin tot este bine.Motorul ce a patit incat este defect?Pune detalii aici. Marca, model, poze, etc. Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 hey am eu un motor electric facut de mine la 24v cu motor trifazic de modelizm care are 2000w are 4 viteze plus ambreaj... deci am avut un motor de pe un gilera bullit de 49 si mo venit in gand sal modific pe curent.. merea extraordinar in a 1 patina pe asfalt motoru are 50.000rpm sii am facut raportucare din 50.000 o scazut la magnetou la 8.000.dar nu lam mai tinut pe motor ca aviam bateri slabe si mi se cam gatau ..am sa reviu cu ceva poze lantul e pe partea stanga Buna ziua. Am cumparat acest moped pentru oras, fiind si mai usor de depozitat...Totusi, la inceput toate bune...Dupa o perioada de timp i-am schimbat setul motor, de la ce avea el de 38,6, i-am pus de 38,2. Problema se manifesta astfel. Segmentii sunt noi, si dupa cum spuneam insasi setul e nou, carburatorul perfect curat, aproape nou. Ambreajul este nou, este pe fulie simpla, nu cu variator. Toba am ars-o. Bujii tot am schimbat...acelasi rezultat. Platina noua, distanta 0,5. Scuterul are un demaraj decent pentru ambreajul pe fulie, deci pleaca de pe loc ok, dar cand sa ia cam 30km/h.....e gata. Nu vrea sa ia viteza sub nici o forma. Iar daca la vale, iau sa zic un 40km/h, se aud niste sunete din motor, ciudate. Care sa fie problema, ce sa verific...? hmm sa fie abielaju gata e greu de zisi pana nu auzi cum suna .... Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 hmm... e greu de zis pana nu auzi cum merge...nu stiu ce motorizare are...poate sa miarga inecat si zici ca ai schimbat setmotoru...adica cilindru piston segmenti sau numa segmenti ca daca iai pus segmenti de 38.2 pt cilidnru de 38.6 i clar ca este diferenta si deschizatura intre segmenti e mare si piedre compresie.poate sa fie si de la semeringrui nush....sigur e pe platina??? nu cumva e modul electronic ca la drujba??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum