Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare TW Monitor Audio Bronze B4

ahegyes

Postări Recomandate

Un amic a reusit sa prajeasca tw la o pereche de MA Bronze B4 si evident mi-a dat tema de casa sa rezolv problema. In prima faza am incercat sa rebobinam TW. Le-a si rebobinat un amic, dar rezultatul a fost dezamagitor. Pasul urmator a fost sa cautam un TW cu care sa il inlocuim. Nu a fost usor sa gasesc o solutie pt ca TW original are o forma neobisnuita iar locul in care era montat era foarte stramt. Pana la urma am gasit o solutie. In link-ul de mai jos este prezentata operatia:

http://www.diy-audio.ro/tuning-ma-bronze-b4.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

2

• adrian lucian

1

Vizitator Paddy

Felicitari pt. lucrare. Tweetere de schimb pt. vechea serie MA se gasesc. Chiar eu am doua bucati de ex. :rade: Nu imi dau seama cum ai reusit sa le desfaci pt. a incerca sa le rebobinezi. Apropo: ai o sursa stabila de ferrofluid? :)

Link spre comentariu

Ferofluid - hmmm... NUDifuzoarele - au fost desfacute greu, dar s-au desfacut.Nu am cautat difuzoarele originale pt. ca daca tot s-a luat hotatarea de a se cheltui pt. TW noi am optat pentru TW cu membrana de matase.

Link spre comentariu
Vizitator Paddy

Modded speakers are forever. :) C-cam-urile din seria veche aveau tincan resonance pe la 33kHz si sunau binisor. Desigur ca trebuiau stricate (ca orice lucru bun) si noua serie c-cam are rezonanta la 22-24kHz. :( In fine, stie mai bine Monitor Audio ce "vrea" clientii sai sa auda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări