ahegyes Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Un amic a reusit sa prajeasca tw la o pereche de MA Bronze B4 si evident mi-a dat tema de casa sa rezolv problema. In prima faza am incercat sa rebobinam TW. Le-a si rebobinat un amic, dar rezultatul a fost dezamagitor. Pasul urmator a fost sa cautam un TW cu care sa il inlocuim. Nu a fost usor sa gasesc o solutie pt ca TW original are o forma neobisnuita iar locul in care era montat era foarte stramt. Pana la urma am gasit o solutie. In link-ul de mai jos este prezentata operatia: http://www.diy-audio.ro/tuning-ma-bronze-b4.html Link spre comentariu
Vizitator Paddy Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Felicitari pt. lucrare. Tweetere de schimb pt. vechea serie MA se gasesc. Chiar eu am doua bucati de ex. Nu imi dau seama cum ai reusit sa le desfaci pt. a incerca sa le rebobinezi. Apropo: ai o sursa stabila de ferrofluid? Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Ferofluid - hmmm... NUDifuzoarele - au fost desfacute greu, dar s-au desfacut.Nu am cautat difuzoarele originale pt. ca daca tot s-a luat hotatarea de a se cheltui pt. TW noi am optat pentru TW cu membrana de matase. Link spre comentariu
adrian lucian Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Miscarea a fost mai mult decit inspirata, parca nimic nu-i mai "dulce" ca domul textil. Link spre comentariu
Vizitator Paddy Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Modded speakers are forever. C-cam-urile din seria veche aveau tincan resonance pe la 33kHz si sunau binisor. Desigur ca trebuiau stricate (ca orice lucru bun) si noua serie c-cam are rezonanta la 22-24kHz. :( In fine, stie mai bine Monitor Audio ce "vrea" clientii sai sa auda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum