Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monoblocuri diy

felixx

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
  • Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• felixx

28

• MiniTehnicus

4

• zal

3

• mișa

2

Top autori în acest subiect

Cineva apreciază munca lui felixx http://www.hifi-forum.de/viewthread-111-2272.html

"Schau mal was mein mail Kumpel aus Moldavien aus dem Rössler Amp gemacht hat"

"Uite ce a făcut prietenul meu prin [e-]mail din Moldova [avand ca sursa/plecand] de la amplificatorul Rössler"

.

Am gasit acest circuit numai ca aplicatie a teoriei haosului in telecomunicatii!

http://www.fangpo1.com/circuits_chaotic/jpconf5_23_029.pdf

, il stii pe neamt, sau s-a inspirat de pe net absolut intamplator?

Link spre comentariu

Iar esti offtopic si garantez ca nu intereseaza pe nimeni ce ai ( sau n-ai ) tu acasa daca nu doresti sa le arati !Ori ii oferi omului informatiile pe MP ori te lauzi cu gogosi la metru ca sa faci inca 10000 de posturi maculatura !

Link spre comentariu

Multumim pentru promptitudine si amabilitate @felixx ! Ca intotdeuna ne uimesti cu realizarile tale . Sunt aproape incredibile !Finisajul operelor tale de arta este pe masura indemanarii si talentului cu care esti dotat , dar si a resurselor investite !Auditii placute si succes in constructii de calitate !

Link spre comentariu

Cu ceva timp in urma am dorit sa folosesc crossover pasiv pe bas,pentru open baffle,in diferite variante (nu mi-a placut ce a iesit datorita topologiei) si la momentul respectiv am avut ceva de la SC Solen Fast puse in paralel.Aduce o "coloratura" ce poate fi uneori placuta dar alteori e prea mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări