Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monoblocuri diy

felixx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• felixx

28

• MiniTehnicus

4

• zal

3

• mișa

2

Top autori în acest subiect

Te-ai gandit sa montezi dampers la tuburile finale?Carcasa arata excelent, felicitari!Etichetele cum sunt realizate?Eu m-am gandit sa le realizez iluminate din interiorul carcasei.

Link spre comentariu

Dampers...la tuburile finale?.....nu montez asa ceva....poate la primul tub....dar nu cred ca e nevoie.Eu sunt de acord numai la preamplificatoare de semnal mic.....etaje phono...poate nici macar la preu-rile de linie.Etichetele sunt gravate...sapate ......in foite de metal.Poti face aceasta gravare de tot ...adica sa strapungi materialul....problema este ca nu stiu daca va arata bine acea lumina mare care se va contura dupa desenul tau......Ehhh....chestie personala.....poti face multe lucruri....dupa gustul tau.

Link spre comentariu

Toate cele 4 trafuri sunt pe miez EI si realizate "fara limita de buget".Tola folosita...siliciu orientat....E25....0,35mm.Trafurile sunt "asezate" pe sasiu (cornier de dur aluminiu de 20mm) si doar jumatate din ele ies din carcasa.....de asta ....capacele sunt destul de "slim"...acopera doar jumatate din trafuri.

Link spre comentariu

Multumesc ...sincer la toti ...pentru aprecieri si promit ca si preamplificatorul va fi pe masura ...calitativ si "aratos"....dar asta abia dupa ce imi voi termina incintele.Si ....poate incepind cu luna ianuarie mai scapam si noi de taxe.Multumiri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări