felixx Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 inca... Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 inca....una de la inceputuri....urita....cu masuratori.Imi cer scuze ...dar daca tot am obtinut o curba perfecta cu trafurile mele ...nu m-am putut abtine sa nu fotografiez....sorry. Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 tot.... Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 si....spatele Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Pe acolo erau si difuzoarele cu care vreau sa-mi fac incintele..... Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 19, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Faine,nu? Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 arata bine :yawinkle: si se vede ca detaliile nu au fost neglijate Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Te-ai gandit sa montezi dampers la tuburile finale?Carcasa arata excelent, felicitari!Etichetele cum sunt realizate?Eu m-am gandit sa le realizez iluminate din interiorul carcasei. Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Dampers...la tuburile finale?.....nu montez asa ceva....poate la primul tub....dar nu cred ca e nevoie.Eu sunt de acord numai la preamplificatoare de semnal mic.....etaje phono...poate nici macar la preu-rile de linie.Etichetele sunt gravate...sapate ......in foite de metal.Poti face aceasta gravare de tot ...adica sa strapungi materialul....problema este ca nu stiu daca va arata bine acea lumina mare care se va contura dupa desenul tau......Ehhh....chestie personala.....poti face multe lucruri....dupa gustul tau. Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 De cand asteptam pozele astea....... :tonqe: Link spre comentariu
bogdanbita Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Excelent lucrate,cred ca se aud super!!!Totusi trafurile de iesire si cele de alimentare sunt toroidale sau E+I? Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Sunt E+I, dar sunt mascate in asa fel incat ai impresia ca sunt toroidale. Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Toate cele 4 trafuri sunt pe miez EI si realizate "fara limita de buget".Tola folosita...siliciu orientat....E25....0,35mm.Trafurile sunt "asezate" pe sasiu (cornier de dur aluminiu de 20mm) si doar jumatate din ele ies din carcasa.....de asta ....capacele sunt destul de "slim"...acopera doar jumatate din trafuri. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 22, 2006 Partajează Postat Octombrie 22, 2006 O lucrare de la superba in sus. Felicitari :supz: . Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2006 Multumesc ...sincer la toti ...pentru aprecieri si promit ca si preamplificatorul va fi pe masura ...calitativ si "aratos"....dar asta abia dupa ce imi voi termina incintele.Si ....poate incepind cu luna ianuarie mai scapam si noi de taxe.Multumiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum