Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un dif de subwoofer plss

frantuzu_lan

Postări Recomandate

Incearca YDD 300 LPP de la kon. Chiar daca e chinezarie la banii astia (79 RON) merita. Si scoate chiar 75w RMS, cat iti trebuie tie. :yawinkle: PS: Are 12 inch diametru.

Acel difuzor suporta puterea de 75 W, dar el scoate dB ( deciBelli ), nu W ( watti )...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• frantuzu_lan

7

• bogdan_2006

7

• ice_shadow

5

• adircf

3

Ca sa ma bag si eu in seama :weedman: vin cu completarea: Difuzorul nu scoate dB ci unde sonore cu intensitatea masurata in W/mp si presiunea lor se masoara in Pa (pascali)Ce fain e sa despici firul in 4. :supz: :partyman: Reveniti la subiect! :smt027

Link spre comentariu

Recunosc ca nu m-am exprimat tocmai corect, dar ma cam grabeam. Vroiam sa scriu "scoate" (in ghilimele).Pt Bogdi16:Abtine-te frate, mai lasa misto-ul! Puteai sa explici frumos cum au zis ceilalti (snake, sharky, fixvid). Greseala e omeneasca. Da' te pomenesti ca tu ai fi perfect! No offence! :smt006

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

daca tot suntem la capitolul difuzoare mai am si eu o intrebare: sa presupunem k am un dif. care rezista la 100W; daca am doua dif. de 100W fiecare se pot lega intr-un fel, astel incat daca le alimentezi cu un amplif. de 200, sa reziste la aceasta putere?intreaba cineva care nu are decat un an "vechime" in acest domeniu, adica eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări