Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un dif de subwoofer plss

frantuzu_lan

Postări Recomandate

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un diff de subwoofer pe 4 Ohmi am o statie 2.1 2x20w +1x75 w si as vrea sa am un bass frumos la 75 w :) daca se paote suma de 80 ron sunt disponibil pt difsi cu o incinta si pt difu care mil recomandatzi... multumesc :drinkers:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• frantuzu_lan

7

• bogdan_2006

7

• ice_shadow

5

• adircf

3

da mai inainte am avut un eurotec un tun de bass l-am avut 2 luni sa zic si i-am gasit alta familie akuma asta care l-am facut mai mult asa din placere asa revenind la subiect ydd300lpp ce incinta ii trebe ???de catzi litri inchisa sau cu bass reflex ?? a si daca aveatzi o poza cu difu ydd300lpp daca se poate :d

Link spre comentariu

Deci difula asta YDD300LPP merge intr-un BP4. :yawinkle: L-au incercat cativa, cu rezultate mutumitoare pt o camera de partament. :smt003. Mai jos proiectul de BP4 de care iti vorbeam :finga:

Link spre comentariu

Incearca YDD 300 LPP de la kon. Chiar daca e chinezarie la banii astia (79 RON) merita. Si scoate chiar 75w RMS, cat iti trebuie tie. :yawinkle:

PS: Are 12 inch diametru.

Mama...uite un difuzor care scoate putere!! Sariti pe el fratilor..ca e la promotie! Doar 79lei...

Ps: e de 12" :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări