Vizitator costicamacovei Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 va salut pe toti am ajuns in faza in care trebuie sa fac instalatia electrica la casa si as vrea sa stiu ce dimensiune la cablu sa pun la prize si la becurivedeti in ziua de azi consumul casnic a mai crescut fata de anii 80 atunci nu prea aveai ce sa bagi in priza dar acum slava domnului va multumesc Link spre comentariu
H Robert Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Ce consumatori vor fi? Ne trebuie niste parametri de ex. putere, cate circuite ai nevoie,daca doresti protectii diferentiale prize baie respectiv circuit masina de spalat etc. ce tip de corpuri de iluminat vei folosii.... Link spre comentariu
lyka Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 instalatia electrica a unei case ar fi bine sa fie executata dupa un proect de un electricean autorizat anre dar daca doriti va pot ajuta cu informatiile necesare executarii instalatiei electrice de utilizare daca as avea un plan al cladirii si amplasarea consumatiorilor dar va asumati o mare raspundere. bafta Link spre comentariu
Vizitator costicamacovei Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 . Link spre comentariu
lyka Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Autor eu iti recomand doua circuite de iluminat cu conductor fy1,5mm2[dormitorul 1 bae dormitor2 si celalalt hol bucatarie sufragerie ]siguranta 10a un conductor verde galben legat la nulul de protectie 1,5 mm2 va fi dus la fiecare loc de lampa cite un circuit 2,5 mm2 pentru masina de spalat aer conditionat cuptor [plita electrica] electric daca nu depaseste 2,5kw sigurante 16a masina de spalat prin intreruptor diferential 30 ma restul de sigurante impartite in mod egal pe doua circuite pentru toate circuitele de prize cite trei conductoare 2.5 mm2 legaturile se fac prin matisare si apoi cositorite si numai in doze daca folositi aparatura modulara va este mai usor de lucrat si estetic avind in vedere ca unele in doze de aparat vum avea cablu tv cablu net si cablu 220v spor la mesterit Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Iar eu va recomand sa trageti din cand in cand aer in piept si sa folositi punctul si virgula mult mai des.Eventual niste infuzie de DEX (o lingurita la o cana cu apa de doua ori pe zi)o sa faca minuni domnule ,,electricean'' Link spre comentariu
Vizitator costicamacovei Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Autor eu iti recomand doua circuite de iluminat cu conductor fy1,5mm2[dormitorul 1 bae dormitor2 si celalalt hol bucatarie sufragerie ]siguranta 10a un conductor verde galben legat la nulul de protectie 1,5 mm2 va fi dus la fiecare loc de lampa cite un circuit 2,5 mm2 pentru masina de spalat aer conditionat cuptor [plita electrica] electric daca nu depaseste 2,5kw sigurante 16a masina de spalat prin intreruptor diferential 30 ma restul de sigurante impartite in mod egal pe doua circuite pentru toate circuitele de prize cite trei conductoare 2.5 mm2 legaturile se fac prin matisare si apoi cositorite si numai in doze daca folositi aparatura modulara va este mai usor de lucrat si estetic avind in vedere ca unele in doze de aparat vum avea cablu tv cablu net si cablu 220v spor la mesterit multumesc pentru informatie mie nu imi era clar pe unde sa trag cablurile si unde sa montez prizele ca la tara sunt puse mai sus si eu as vrea sa le montez in partea de jos a peretelui Link spre comentariu
lyka Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 costicamacovei prizele pot fi montate la o inaltime mai mare de 10 cm de la pardoseala finita la axa aparatului in camerele cu pardoseala neconductibila,santul pentru pozarea tuburilor care contin conductoarele instalatiei electrice va fi sapat la 30 cm fata de tavan la o adincime care sa permita 1cm de tencuiala. Traseele instalatiei electrice vor fi executate doar in plan vertical sau orizontal succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum