K1nderu Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Va salut! Am achizitionat un router wireless thomson TG585 V7, si nu reusesc sa fac wireless-ul,netul pe pc merge,am bagat mufa de net in una din cele 4 porturi pentru ca nu merge in DSL,am inteles ca se poate folosi ca switch si sa mearga si wireless-ul,multumesc! Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 nu am inteles mare lucru din text insa imi dau seama ca aveti internet ppoe insa nu cred ca va merge prea mult timp asa. faceti rost de un modem compatibil cu internetul dvs... Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Am inteles,deci n-am nici o sansa sa folosesc routerul ca switch si sa mearga si wireless-ul,va multumesc ! Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 20, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2014 Un adaptor RJ45 to RJ11 nu ar merge? Link spre comentariu
tavipop Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Routerul respectiv este pentru conexiune ADSL-Romtelecom. In ceea ce priveste fiabilitatea este f.bun!!! Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Am mai citit pe net,eu am net de la akta si am inteles ca merge pe post de switch si sa mearga si wireless-ul dar nu vrea sa mearga wireless-ul. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 pai ati intrat in meniul router-ului sa vedeti daca wireless-ul e "ON"? Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Wireless-ul este on,dar cand ma conectez cu tableta si intru pe browser imi zice ca dsl connection is down. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 poate tableta e setata sa ia internet prin cablu si nu prin wireless!? Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 Pe alt router wireless merge tableta,deci e exclus sa fie de la ea. Link spre comentariu
K1nderu Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 Am schimbat versiunea de firmware,configurata pe pppoe ,am bagat user si password la broadband,ii dau connect si merge wireless.ul dar netul pe pc merge foarte greu sau deloc,daca dau disconnect la broadband unde am bagat user si password merge bine pe pc dar nu mai merge wireless.ul. Routerul e pus tot ca switch,va multumesc! Link spre comentariu
elmar Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 e posibil ca IP-ul pc-ului sa fie acelasi cu al router-ului...asta duce la conflict intre cele doua...si pana la urma pc-ul pierde legatura cu net-ul! Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Pana la urma s-a rezolvat,vad ca merge ok atat pe wireless cat si pe pc. Link spre comentariu
K1nderu Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Problema persista,merge ok cam 20-30 minute maxim pe pc si wirelss si dupa se deconecteaza pe ambele,daca le folosesc pe rand merg amandoua fara probleme,dhcp este activat,ip-ul pc-ului este diferit dar apare un conflict si nu stiu ce sa mai schimb,am trecut placa de retea pe automat,cred ca as rezolva mai repede cu un adaptor RJ45 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum