Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Router wireless

K1nderu

Postări Recomandate

Va salut! Am achizitionat un router wireless thomson TG585 V7, si nu reusesc sa fac wireless-ul,netul pe pc merge,am bagat mufa de net in una din cele 4 porturi pentru ca nu merge in DSL,am inteles ca se poate folosi ca switch si sa mearga si wireless-ul,multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• K1nderu

9

• elmar

3

• tavipop

1

• ddd3d

1

Top autori în acest subiect

Am schimbat versiunea de firmware,configurata pe pppoe ,am bagat user si password la broadband,ii dau connect si merge wireless.ul dar netul pe pc merge foarte greu sau deloc,daca dau disconnect la broadband unde am bagat user si password merge bine pe pc dar nu mai merge wireless.ul. Routerul e pus tot ca switch,va multumesc!

Link spre comentariu

Problema persista,merge ok cam 20-30 minute maxim pe pc si wirelss si dupa se deconecteaza pe ambele,daca le folosesc pe rand merg amandoua fara probleme,dhcp este activat,ip-ul pc-ului este diferit dar apare un conflict si nu stiu ce sa mai schimb,am trecut placa de retea pe automat,cred ca as rezolva mai repede cu un adaptor RJ45

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări