Untold Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Clar cele negre! Cele de radio cu lampi sunt in profund contrast de epoci... Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 18, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2014 I`am pus si caciula peste trafuri...mai am de montat pe spate mufele pt. difuzoare ,siguranta ,mufele IN ,cablul 22o si cam atat . Se aude bine si de aia i`am facut ,,casuta,, asta...care cred ca nu`i chiar urata ! Ma bate gandul sa`i imbrac (caserat)in piele rosie lateralele ,da` vad eu... Link spre comentariu
romicap Postat Martie 6, 2014 Autor Partajează Postat Martie 6, 2014 P.S. Acel ecran are efect doar la cîmpuri electrice, nu şi la cele magnetice, acolo tabla de oţel moale de minim 1mm grosime e şefa.Acea spira reduce câmpul de scapari al transformatorului pe care este montata si are efect mult mai redus asupra câmpurilor din exterior. Pe OT se monteaza pentru a reduce interactiunea câmpului acestora cu tuburile. Exista tuburi (de ex cele rusesti din seriile 1J... sau schimbatoarele de frecventa cu fascicol dirijat) la care aceasta interactiune este pronuntata. Bineînteles ca aceasta interactiune se poate folosi si în mod intentionat. (No ca iar am divulgat un sicret.;-) ............................................................................................................................................... Bineînteles ca aceasta interactiune se poate folosi si în mod intentionat. (No ca iar am divulgat un sicret.;-) Daca puteti sa dati ceva amanunte despre aceasta interactiune (efect ) as fi foarte bucuros... Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum