Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE paralel 6P6S x 2 , ECC83

romicap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• romicap

9

• zal

4

• Badman

3

• THOMAS

3

Top autori în acest subiect

Posted Image

I`am pus si caciula peste trafuri...mai am de montat pe spate mufele pt. difuzoare ,siguranta

,mufele IN ,cablul 22o si cam atat . Se aude bine si de aia i`am facut ,,casuta,, asta...care cred ca

nu`i chiar urata ! Ma bate gandul sa`i imbrac (caserat)in piele rosie lateralele ,da` vad eu...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
P.S. Acel ecran are efect doar la cîmpuri electrice, nu şi la cele magnetice, acolo tabla de oţel moale de minim 1mm grosime e şefa.
Acea spira reduce câmpul de scapari al transformatorului pe care este montata si are efect mult mai redus asupra câmpurilor din exterior. Pe OT se monteaza pentru a reduce interactiunea câmpului acestora cu tuburile. Exista tuburi (de ex cele rusesti din seriile 1J... sau schimbatoarele de frecventa cu fascicol dirijat) la care aceasta interactiune este pronuntata. Bineînteles ca aceasta interactiune se poate folosi si în mod intentionat. (No ca iar am divulgat un sicret.;-)

...............................................................................................................................................

Bineînteles ca aceasta interactiune se poate folosi si în mod intentionat. (No ca iar am divulgat un sicret.;-)

Daca puteti sa dati ceva amanunte despre aceasta interactiune (efect ) as fi foarte bucuros...

Multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări