Vizitator f_huba Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 buna ziua,aveti idee unde gasesc in Ro un releu termic (curent) ca in imaginea atasata Link spre comentariu
Vizitator costin02 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 e de la un ups, nu? posibil sa-l am eu, il voi cauta si te contactez. e cu rearmare manuala, din ce se vede! Link spre comentariu
Vizitator f_huba Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 in cazul de fata e de la un compresor (uscat) de aer de la un cabinet dentar dar se foloseste in mai multe aplicatiida, este un intrerupator cu bimetal (cred, nu e desfacuta ... dar daca nu e rece nu "sta" cuplat) care se declanseaza daca se incalzeste motorul sau creste consumul de curent ... vine montat in cutia de borne de la motor ... pentru cuplare trebuie actionat manual - trebuie sa decupleze la un consum de 10A Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 O siguranta automata... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum