marcel2006 Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Va rog sa imi spuneti ce sa fac cu el ca nu imi apare meniul pe ecran ca sa reglez ceva ,telecomanda nu avea dar am comandat una de la o firma dupa modelul dat si a zis ca e compatibila 1:1 intradevar asa e toate functiile merg dar cand apas pe MENU palpaie ledul si nu apare nimik. Am facut RESET ca are in spate un buton de reset dupa schema asta:HOW TO SET THE FACTORY PRESETSTurn off the TV by pressing POWER.Press and hold down RESET and press POWER on the TV to turn it on.All setting items (except TV channel) return to the factory presetting.You can run the Auto Installation again by using the following steps.1 Turn on the power of the TV.2 Press MENU. (Make sure the menu screen displays.)3 Press > to select “Setup”.4 Press up/down to select “Auto Installation”, and then press OK.5 Press > to select “Yes”, and then press OK.Dar tot nu am nici un dispaly la apasarea tastei MENU de pe telecomanda ceva sfaturi daca aveti? Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Nu cumva se refera la tastele de pe bordul TV-ului ? Link spre comentariu
marcel2006 Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Nu cumva se refera la tastele de pe bordul TV-ului ?Pe bord are numai volum, program si input Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Daca tineti apasat mai mult butonul pe ''Meniu'' ,nu apare nici atunci?!?! Originala asta ar fi : Link spre comentariu
marcel2006 Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Da telecomanda care am comandat-o e CLR7981-E4 TELECOMANDA PROGRAMABILA 4 IN 1 au programat-o si tind sa cred ca telecomanda e de vina si nu din TV. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Da telecomanda care am comandat-o e CLR7981-E4 TELECOMANDA PROGRAMABILA 4 IN 1 au programat-o si tind sa cred ca telecomanda e de vina si nu din TV.eu zic sa incercati si alte telecomenzi,sau sa vede-ti nu cumva sa fie in hotel mode,a-m patit si eu cu o telecomanda mfy la un tv lcd metz nu aveam access la menu,cu toate ca o programasem personal cu codul ce trebuia exact dupa model,a-m incercat si alte coduri dar acelasi rezultat,aveam si o alta telecomanda superior 4.1 tot genul mfy programabila prin ir usb,acelasi rezultat,asa ca m-am dus la un magazin unde vinde un prieten si iam cerut bravo si alien programate dupa tv-ul meu,si surpriza au mers amandoua,si de atunci a-m 3 telecomenzi de acest gen,in curand a-m sa-mi iau si al patrulea model,prin usb ca nu se stie nici o data Link spre comentariu
ovidiuiosif Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 La acest model incercati in felul urmator:1. scoateti TV-ul din priza2. tineti apaste tastele Volum- si imput de la tv, bagati cablul si tineti butoanele apasate pana se lumineaza display-ul si apare litera K3. lasati cele dova butoane iar apoi apasati contemporan Volum- si Program- tot de la TV4. mergeti la pagina 2 a menu service si dati OK la expresia Factory INT Link spre comentariu
Ionita Sandu Cristian Postat Aprilie 7, 2022 Partajează Postat Aprilie 7, 2022 Telecomanda e buna,Longer greseste.Am gasit cod Longer care face meniul si cam tot:00693 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum