Bogdantog Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 salut. va rog daca stie cineva la ce pot folosi acest CI sa-mi spuneti. Sunt incepator si nu prea imi dau seama din datasheet la ce ar fi bun Link spre comentariu
puiu Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 1. este o memorie EPROM cu timp de acces de 90ns. Stergerea memoriei se face cu ultraviolete si scrierea si citirea se face electric. Are 64 de KBaiti.Cu stima, Link spre comentariu
Bogdantog Postat Octombrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2006 mersi pt ajutor,deci nu prea am sanse sa o scriu cu ajutorul unui soft de calculator.tocmai voiam sa intreb cu ce soft o pt macar citi? (in PonyProg nu am gasit-o) Link spre comentariu
wolf Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 dai un search pe gogu ... "willem" ...... este o interfata care te poate ajuta in ce vrei tu !!! Link spre comentariu
Bogdantog Postat Octombrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2006 mersi wolf pt ajutor. As mai avea o intrebare. Am gasit in datasheetul altei memorii eprom ca o pot sterge lasind-o la soare. o pot rescie dupa aceea? Link spre comentariu
sofian Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 intradevar se strege la soare dar dupa 25ani Link spre comentariu
Bogdantog Postat Octombrie 18, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2006 nu stiu ce sa zic dar din ("it would take aproximately 1 week to causeerasure when exposed to direct sunlight") inteleg ca dureaza aproximativ o sapatmana sa se stearga la lumina soarelui. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 nu stiu ce sa zic dar din ("it would take aproximately 1 week to causeerasure when exposed to direct sunlight") inteleg ca dureaza aproximativ o sapatmana sa se stearga la lumina soarelui.Din "it would take" eu inteleg "AR PUTEA".Adevarul este undeva la mijloc, in sensul ca, chiar daca nu se sterg total, datele pot fi afectate. Este suficienta alterarea unei singure locatii de memorie pentru a impiedica rularea corecta a unui program.Ia cu siguranta mai putin de 25 ani pentru "coruperea" datelor, caci altfel circuitele nu ar mai avea etichete protectoare pe fereastra.Asta cu o saptamana sa stii ca totusi este putin probabila, mai ales iarna, cu cerul innorat :smt005 Eu am tinut cateva ore epromuri pe un tub fluorescent din acela de discoteca si nu s-au sters. In schimb, cu un tub dintr-un bec spart cu vapori de mercur, in cateva minute erau sterse complet. Link spre comentariu
puiu Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 1.Cu tub de la bec cu vapori de mercur spart in 15 minute am sters atat EPROM cat si microcontrolelre cu fereastra.2 Avand in vedere ca aceste memorii se sterg la ultraviolete conteaza foarte mult cantitatea lor (a ultravioletelor) din razele solare. Cu stima, Link spre comentariu
Bogdantog Postat Noiembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Dar acest microcontroler cu ce-l pot programa?ca nu am gasit nimic cu gogumultumesc tuturor pt ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum