Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nm27c512q150

Bogdantog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdantog

5

• puiu

2

• sofian

1

• wolf

1

Top autori în acest subiect

nu stiu ce sa zic dar din ("it would take aproximately 1 week to causeerasure when exposed to direct sunlight") inteleg ca dureaza aproximativ o sapatmana sa se stearga la lumina soarelui.

Link spre comentariu

nu stiu ce sa zic dar din ("it would take aproximately 1 week to causeerasure when exposed to direct sunlight") inteleg ca dureaza aproximativ o sapatmana sa se stearga la lumina soarelui.

Din "it would take" eu inteleg "AR PUTEA".Adevarul este undeva la mijloc, in sensul ca, chiar daca nu se sterg total, datele pot fi afectate. Este suficienta alterarea unei singure locatii de memorie pentru a impiedica rularea corecta a unui program.Ia cu siguranta mai putin de 25 ani pentru "coruperea" datelor, caci altfel circuitele nu ar mai avea etichete protectoare pe fereastra.Asta cu o saptamana sa stii ca totusi este putin probabila, mai ales iarna, cu cerul innorat :smt005 Eu am tinut cateva ore epromuri pe un tub fluorescent din acela de discoteca si nu s-au sters. In schimb, cu un tub dintr-un bec spart cu vapori de mercur, in cateva minute erau sterse complet.
Link spre comentariu

1.Cu tub de la bec cu vapori de mercur spart in 15 minute am sters atat EPROM cat si microcontrolelre cu fereastra.2 Avand in vedere ca aceste memorii se sterg la ultraviolete conteaza foarte mult cantitatea lor (a ultravioletelor) din razele solare. Cu stima,

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări