Jamaicanu Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Nu si-a revenit singura am desfacut statia si am umblat pe la firele prin care intra semnalul in statie.Ca uitasem potentometrul semireglabil nu l-am dat niciodata la minimAsa am legat si eu cum ai facut tu ultima schema. In cele 3 cazuri in care ai facut tu desene, primele doua sunt corecte mai putin ultima deoarece vad ca ai facut scurt ceea ce eu nu am facut. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 pentru o statie cu 2xtda 7294 in punte, adica cca. 150w pe canal vreau sa fac urmatoarea schema de vu metru conectat pe iesirea amplificatorului.R1 trebuie sa fie de wattaj mare?Condensatorul la ce tensiune sa fie?P1 potentiometru obisnuit?Mentionez ca vreau sa fac un vu metru pe fiecare canal audiomultumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 R1 trebuie sa fie de wattaj mare? Nu. 0,25...0,5W este suficient. Condensatorul la ce tensiune sa fie? Este in paralel cu instrumentul de masura cu sensibiltatea de 200uA. Acolo nu va fi nici macar 1V, dar poti monta un condensator de 16...25V. P1 potentiometru obisnuit? Nu. Este un semireglabil. Link spre comentariu
6ths3ns3 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 multumesc de raspuns d-l remus68 Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Cu placere. Succes in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum