Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit 2x100w IRFP240/IRPF9240-probleme

Vizitator bbyxtm

Postări Recomandate

Vizitator bbyxtm

Buna seara .

Am primit de la cineva acest kit care dupa ce l-am alimentat la 2x35,2 Vca, cu sursa, radiator nu chiar mare dar am 2 ventilatoare de 50x50 de procesor pe radiator , am observat ca din R12 si din P2 a inceput sa iasa fum, fara intrare si boxe conectate, alimentat undeva la 20 sec. In prima faza nu izolasem finali fata de radiator , doar am pus pasta siliconica . Acum ce ma interesa este cum imi dau seama daca am prajit finalii. Imi ardea sigurantele si nu imi dadeam seama de ce, pana la urma am citit pe undeva ca trebuiesc izolati fata de radiator , ceea ce am si facut ulterior cu o chestie de era intr-o sursa atx intre piesele respective si radiator.

acesta este schema dupa care este realizata

Site unde am gasit schema si informatii

Posted Image

Posted Image

Ce ar fii putut crea defectiunea aceea? As vrea sa pot inlatura defectul(daca exista) inainte de a scoate untul din aceasta statie :freaza: :freaza:

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări