Binu Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Pai... Hai sa o luam cu inceputul: cu ce tensiune l-ai alimentat fata de masa (GND)? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Verifica traseul de masa. Link spre comentariu
Vizitator css_cristian Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Pai l-am alimentat cu 24v c.a simetric..asa l-am alimentat (IC) si pe placuta de test si functioneaza perfect.. Sau s-or fii trosnit ceva condensatori la alimentarea gresita..dar ma indoiesc. Masor diseara sa vad ce tensiuni ajung pe la pinii de alimentare pentru cele doua CI-uri.. Link spre comentariu
Binu Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Mircea Crisan ti-a mai dat un pont. Verifica-l si pe ala... Link spre comentariu
Vizitator css_cristian Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Da, eu zic ca l-am verificat..sa ma uit mai atent ca poate cine stie, mi-a scapat! Link spre comentariu
Vizitator css_cristian Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Ok, revin asupra subiectului cu amplificatorul, am facut toate verificarile trecute prin cap si sugerate de voi. Tensiunile prezente pe pinii IC-ului TDA cat si pe operational par a fii corecte (+/-30v c.c si +/-15v c.c). Traseul de masa este continuu, nu exista scurt pe trasee.. Alimentat si cu difuzor conectat,daca ating cu degetele pe spatele placii in dreptul op-ampului se aude, destul de puternic, brumul specific intrarii de semnal. Valorile componentelor sunt exact ca in schema..mai putin un cond nepolarizat care in schema este de 82nF si eu am pus de 68nF..nu cred ca poate influenta atat de mult..zic si eu. Aceasta este schema..as aprecia daca incearca cineva sa-si de-a cu parerea asupra ei..poate nu este corecta..eu din pacate nu ma pot pronunta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum