gigione01 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Am si eu ceva probleme cu partea de aer cald de la o statie AYOUE 909. As avea nevoie de schema electrica a placii: Am gasit cei doi semireglabili corodati/rupti si ceva rezistente la care nu stiu valorile! Multumesc!! Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Valoarea celor 2 semireglabili as vrea sa o stiu,daca nu gasesc schema!! Cei doi de pe placa si mai este unul la voltmetru caruia nu-i stiu valoarea!Poate are vreun coleg o statie asemanatoare si ma poate ajuta!! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Pai nu se vede pe ei ce scrie?Parca si in poza se vede. Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Pai nu se vede pe ei ce scrie?Parca si in poza se vede.Poza nu e reala!E luata de pe Ebay !Semireglabilii de pe placa mea sunt corodati,nu mai au partea mobila-au ramas decat piciorusele lipite pe placa! Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 A gasit prin gonoi bucatile lipsa de la semireglabil! Unul e identic cu cel din poza (poza e de pe net): iar pe altul in loc de 103 scrie 105! Cel din poza cu 103 are 10K. http://shop.wiltec.info/product_info.ph ... 0kOhm.html Cel cu 105 cat ar trebui sa aiba? 1M din ce am gasit pe net. Am 3 semireglabili deteriorati : 1 de 10k si 2 de 1M. Ce valoare are cel de la voltmetru de pe panou ? Apoi sa vad pe placa unde vin fiecare! Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Am rezolvat!Se poate inchide!Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum