Electronist Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Am un laptop Lenovo B 590 si de la o vreme afiseaza, fara sa fie apasata tasta. litera Q. Care sa fie cauza? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 S-a uzat cauciucul care o tensioneaza si face contact aiurea, schimba tastatura.In prealabil verifica daca nu e cumva blocata tasta Q, scoate-o si vezi daca mai face. Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Tastatura a avut vreodata contact cu vreun lichid?Eu am avut o problema asemanatoare, la un g6-2000 cu tasta CTRL , dupa ce a luat o gura de suc. Cu multa rabdare, am scos toate tastele, pana la folii( sunt 3) , am desfacut foliile , le am curatat, refacut traseele oxidate, si asamblat la loc. Multa munca si nervi de otel. Link spre comentariu
Electronist Postat Februarie 11, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2014 Laptop-ul are numai 6 luni si nu a fost varsat nimic pe tastatura, nu a stat nici in mediu umed. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum