Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia asha 300

mihaitss

Postări Recomandate

Salut! Am un nokia asha 300 , dupa ce a fost scapat jos nu se mai deschide. Adica dupa ce apas butonul de power se aprinde ecranul in apare nokia si se aude melodia specifica dar nu continua deschiderea, clipeste de 2 3 ori alb si se inchide. Ce as putea sa-i fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaitss

3

• Mihai85

1

• riderinblack

1

Fiind vorba despre un şoc mecanic prima dată verifici traseul BSI. De la conector pănă în procesor, dacă este în regulă, atunci este nevoie de un reflow! La modelele astea noi de Nokia în urma şocurilor mecanice se cam rup pad-urile de pe procesoare.. Din piesă nu de pe pcb!Display-ul trebuie să fie bun din moment ce apare la boot-are logo Nokia pe el.

Link spre comentariu

Trebuie avut in vedere urmatorul aspect , temperatura la nivel de placa va fi mai mica cu cu cel putin 50 grade, poate chiar mai mult, daca bga-ul va fi incazit de sus, decat temperatura aerului cald care iese din bratul suflantei. Depinde de mai multi factori: compozitia aliajului, distanta, putere, debit, gosimea placii,. Unele pad-uri conectate la masa au si rolul de racire, acestea fiind in legatura cu planul de masa si shield-urile pt ecranare. Eu reglez temperatura aerului intre 380-415 daca nu il ajut si de jos cu un preheater, pentru aliajele fara plumb. Flux bun NC559 ,RMA223.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări