Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Solutie sacadare online???

Vizitator A1yn88

Postări Recomandate

Vizitator A1yn88

Buna, as avea si eu o intrebare. Am un laptop Asus, destul de vechi, dar are un proc. AMD x2 de 1,8 , 2 GB RAM, video onboard de 256 si are instalat win. xp si imi sacadeaza videoclipurile si filmele online. Problema e ca am fost la un prieten de 2 zile si are un calculator antic cu 512 RAM si placa video de 64MB ,procesorul nu mai stiu exact, dar ce mai conteaza, ideea e ca ii merg videoclipurile perfect pe youtube si filmele online, nu pot sa cred.Poate cineva sa ma ajute?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• regelesurubelnita

2

• svm86

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top autori în acest subiect

Ai incercat si pe alte site-uri online ? Eu am patit asta pe ,,serialebuneonline,, dupa cateva luni in care mi-au mers struna.Am laptop nou nout, nu se pune problema de performanta, dar am observat ca pe alt site, acelasi film merge bine, desi inainte nu aveam probleme.Cred ca e o problema de plugin-uri Flashplayer care intra in conflict, sistemul l-am instalat acum doua luni, cand am cumparat laptopul.Principalul vinovat cred ca e Google Chrome, care incepuse sa devina cam lent, l-am inlocuit cu Opera.Ceva e putred cu browser-ele astea, cer tot timpul actualizari si in schimb merg tot mai prost :sparge:

Link spre comentariu
Vizitator A1yn88

Da am incercat pe diverse site-uri si tot la fel, dar e adevarat ca folosesc Chrome.Da, l-am curatat si am schimbat si pasta si mi-am luat si un suport cu cooler, am reinstalat si win.

Link spre comentariu

Solutia e urmatoarea: Dezinstalezi ultima versiune de Flash Player si instalezi Flash Player 9. Vei avea probleme minore de compatibilitate si afisare (gen butoane lipsa, dar functia e tot acolo si o poti activa), dar va rula mult mai bine.Flash Player 9 gasesti pe site-ul adobe la download-uri arhivate.

Link spre comentariu

Am incercat si eu varianta cu Flashplayer 9 dar eu am Windows 7 si nu mai pot vedea niciun videoclip. Curios e ca mi-a mers bine doua luni pe ,,Filme bune subtitrate online,, serialul ,,Arrow,, dar de cateva saptamani sacadeaza suparator.Pe alt site nu-mi face asa si nici pe Youtube.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări