Vizitator A1yn88 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Buna, as avea si eu o intrebare. Am un laptop Asus, destul de vechi, dar are un proc. AMD x2 de 1,8 , 2 GB RAM, video onboard de 256 si are instalat win. xp si imi sacadeaza videoclipurile si filmele online. Problema e ca am fost la un prieten de 2 zile si are un calculator antic cu 512 RAM si placa video de 64MB ,procesorul nu mai stiu exact, dar ce mai conteaza, ideea e ca ii merg videoclipurile perfect pe youtube si filmele online, nu pot sa cred.Poate cineva sa ma ajute? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Ai incercat si pe alte site-uri online ? Eu am patit asta pe ,,serialebuneonline,, dupa cateva luni in care mi-au mers struna.Am laptop nou nout, nu se pune problema de performanta, dar am observat ca pe alt site, acelasi film merge bine, desi inainte nu aveam probleme.Cred ca e o problema de plugin-uri Flashplayer care intra in conflict, sistemul l-am instalat acum doua luni, cand am cumparat laptopul.Principalul vinovat cred ca e Google Chrome, care incepuse sa devina cam lent, l-am inlocuit cu Opera.Ceva e putred cu browser-ele astea, cer tot timpul actualizari si in schimb merg tot mai prost Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Curatat de praf si inlocuit pasta termoconductoare, a avut parte in ultimul an ? Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Da am incercat pe diverse site-uri si tot la fel, dar e adevarat ca folosesc Chrome.Da, l-am curatat si am schimbat si pasta si mi-am luat si un suport cu cooler, am reinstalat si win. Link spre comentariu
svm86 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 If you're running into difficulties displaying Flash video, one of the first troubleshooting steps is to disable hardware acceleration in Flash Player. http://forums.adobe.com/thread/891337 Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Din pacate nu prea se observa diferenta, enable sau nu, tot asa ruleaza. Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 dar cu alt browser ati incercat? cu opera sau firefox, tot la fel se comporta? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Solutia e urmatoarea: Dezinstalezi ultima versiune de Flash Player si instalezi Flash Player 9. Vei avea probleme minore de compatibilitate si afisare (gen butoane lipsa, dar functia e tot acolo si o poti activa), dar va rula mult mai bine.Flash Player 9 gasesti pe site-ul adobe la download-uri arhivate. Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 da...intradevar cu flashplayer 9 ruleaza altfel, insfarsit am gasit si la asta o solutie. Merci mult Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Am incercat si eu varianta cu Flashplayer 9 dar eu am Windows 7 si nu mai pot vedea niciun videoclip. Curios e ca mi-a mers bine doua luni pe ,,Filme bune subtitrate online,, serialul ,,Arrow,, dar de cateva saptamani sacadeaza suparator.Pe alt site nu-mi face asa si nici pe Youtube. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum