andreivlad1999 Postat Februarie 14, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2014 Multumesc pentru sfaturi. Frigiderul l-am lasat sa se decongeleze inainte sa postez.O seara frumoasa. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 As avea si eu o intrebare:Se mai gasesc frigidere "cu rezistenta,amoniac,SILENTIOASE,nu vreau sa aud compresorul!! :cry: Link spre comentariu
validae Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Doar pe la colectionari poate, fiindca nu se mai fabrica. Mai sunt inca in uz variante mici, montate pe unele locomotive electrice, dar sunt in curs de inlocuire cu varianta cu compresor. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 As dori sa cumpar un frigider "SILENTIOS",vreau sa spun,prin abortie(amoniac),sau aveti alta varianta? Ideea este sa nu ma streseze noaptea!!! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 Sunt si frigidere cu compresor foarte silentioase, totul e sa fie pozitionate bine, astfel incat sa nu vibreze suportul compresorului, acesta fiind de fapt vinovatul de zgomotul produs.Cele cu absorbtie nu au randamentul celor cu compresor, asta e si motivul pentru care nu se mai fabrica.Erau complet silentioase, asta e adevarat. Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Pe langa asta, citisem undeva ca amoniacul a devenit substanta interzisa, de unele norme, legi, reglementari...E posibil sa gresesc, accept sa fiu corectat. Ca dovada, o firma din Polonia care exporta produse la noi, in fisa tehnica al unui produs de curatat geamuri specifica clar, ca ''poate contine amonia''.Acel produs nu difera cu nimic fata de cel care contine otet din vin, in afara de culoare.Daca va fi fi cazul, voi da si numele firmei, nu cred ca va fi reclama, deoarece nu are nimic cu acest site.Si scuze pentru off-topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum