chetantudor Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Detin o pereche de boxe Magnat All Ribbon 4 din anii 84-86. Problema este ca un tweeter ( MHTL-28M care urca pana la 34 000 Hz , cel putin asa scrie pe ele ) la sunete mai sus de 12 000 Hz se aude mai incet decat celalalt parca si-a pierdut din "viata" . As face ceva sa-l salvez si vroiam sa va intreb ce sa verific sau ce sa fac mai departe ( am schimbat iesirile , amplificarea si tot la fel ). Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Sînt doar două variante: cea tristă, diful e pe ducă (am avut o pereche semiarse, mai aveau circa 1 Ohm şi se auzeau încet), ori varianta mai veselă, vre-un condensator buclucaş în filtru. Ptr verificare se schimbă între ele. Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Multumesc mult , o sa verific filtrul , face de ceva vreme asa . Inca o intrebare, ce stiti despre aceste tweetere, am auzit ca sunt foarte bune si sunt curios daca e adevarat ? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Categoric sînt peste multe produse astăzi. Detalii precise sînt greu de găsit, nemţii au fost zgîrciţi cu informaţiile. Link spre comentariu
chetantudor Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum