Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

no ,,C" no,,R" -diferente sonore?

tobi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• tobi

2

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am impresia ca asa ceva e folosit la amplifurile bulgaresti "THRAX SPARTACUS" care au spart piata si au dealeri pe toate continentele;cred ca lampa g811 si doua stabilizatoare folosesc la o sursa faracondensatori si rezistente.

post-18174-139829755983_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio

ce diferente sonore credeti ca exista intr-o sursa obisnuita si una fara condensatori,fara rezistente conform schemelor anexate?

Nu se justifica acea "complicaciune" sau poate....pentru cei care vor sa ridice cu macaraua ampul,seamana a experiment,parerea mea.
Link spre comentariu

Greu de crezut ca se poate obtine o impedanta de iesire foarte mica si constanta intr-un domeniu mare de frecventa a unei surse care nu are condesatori pe iesire ... lampile comandate in saturatie maxima tot au impedanta interna ( diferita cu mult de ZERO ) ... Dar este o solutie interesanta .Atentie , ma adresez celor care chiar inteleg fenomenele , nu maidanezilor de serviciu .Cat despre GU50 , unii vor muri cu dintii ranjiti :aplauze la succesul audio al amplificatoarelor construite cu aceasta lampa , oricum mult mai multe decat cele construite cu chinezarii rusesti , incluse deja in catogoria gunoaielor . Asteptam confirmarea , totusi e posibil ca un lot nefericit de GU50 criogenizat natural in Siberia sa fie marcat de rauvoitori ca fiind KT1x0 :) !

Link spre comentariu

ce diferente sonore credeti ca exista intr-o sursa obisnuita si una fara condensatori,fara rezistente conform schemelor anexate?

Schema realizata practic ,da bine la imagine in rest nimic ..... :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări