tobi Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 ce diferente sonore credeti ca exista intr-o sursa obisnuita si una fara condensatori,fara rezistente conform schemelor anexate? Link spre comentariu
tobi Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 am impresia ca asa ceva e folosit la amplifurile bulgaresti "THRAX SPARTACUS" care au spart piata si au dealeri pe toate continentele;cred ca lampa g811 si doua stabilizatoare folosesc la o sursa faracondensatori si rezistente. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 E o complicaţie excesivă, doar dacă mă uit la valorile şocurilor, plus o grămadă de lămpi. Aşa ceva nu are loc în cutia Thrax (simpatică denumire). Părerea mea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 ce diferente sonore credeti ca exista intr-o sursa obisnuita si una fara condensatori,fara rezistente conform schemelor anexate?Nu se justifica acea "complicaciune" sau poate....pentru cei care vor sa ridice cu macaraua ampul,seamana a experiment,parerea mea. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Mai simplu o baterie de acumulatori ...Asta e o întoarcere la origini, acum un secol. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Simt cum se apropie încet legenda americană cu GU50 criogenate natural în depozitele siberiene. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Greu de crezut ca se poate obtine o impedanta de iesire foarte mica si constanta intr-un domeniu mare de frecventa a unei surse care nu are condesatori pe iesire ... lampile comandate in saturatie maxima tot au impedanta interna ( diferita cu mult de ZERO ) ... Dar este o solutie interesanta .Atentie , ma adresez celor care chiar inteleg fenomenele , nu maidanezilor de serviciu .Cat despre GU50 , unii vor muri cu dintii ranjiti la succesul audio al amplificatoarelor construite cu aceasta lampa , oricum mult mai multe decat cele construite cu chinezarii rusesti , incluse deja in catogoria gunoaielor . Asteptam confirmarea , totusi e posibil ca un lot nefericit de GU50 criogenizat natural in Siberia sa fie marcat de rauvoitori ca fiind KT1x0 ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 ce diferente sonore credeti ca exista intr-o sursa obisnuita si una fara condensatori,fara rezistente conform schemelor anexate?Schema realizata practic ,da bine la imagine in rest nimic ..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum