barbulescuorlando Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Bună seara. Am două plăci video HD3650 pe care le-aș vrea legate crossfire. Pe lângă adaptorul panglică am nevoie si de cablul dublu dvi? Ca în figură? Sau link-ul se face prin Pci-e ca la SLI ( NVIDIA) si se iese cu cablu normal de la prima placă? Am nevoie de două crossfire bridge sau doar de unul? Mb GIGABYTE Z68APD3 Mulțumesc. Ps 2 hd 3650 ar fi mai bune decat gt 430? http://gpuboss.com/g...-Radeon-HD-3650 Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 10, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 10, 2014 Nu ai nevoie de cablu dublu, eu am placile in cross de cand am cumparat sistemul si asa a venit cu mufa normala. La mine sunt bagate amble panglici. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Si cablul este la prima placa( portul 1) sau la a doua? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 10, 2014 Administratori Partajează Postat Februarie 10, 2014 la mine merge in oricare, si pe prima si pe a 2-a am cate 2 deci 4 in total. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum