bogdan_luben Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 Iata imaginile din acel forum: inca una Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2015 Partajează Postat Februarie 21, 2015 Da prima schema pare identica cu cea postata de mine. Acum problema este care dintre cele trei, este schema aplicabila masinii 4GCO? Link spre comentariu
Vizitator gabbiy Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 buna ziua aveti cumva o schema cu avans mecanic a masini produse in anul 1976 pentru modelul 4gcod2 Link spre comentariu
Vizitator pasca Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Buna ziua, poate ma ajutati si pe mine. Am achizitionat de curand o masina 4GCOD2. Problemele a fi urmatoarele: 1. Butonul de schimbare a sensului de rotatie e anulat. Cine si de ce?...habar nu am. 2.Dupa ce fixez mandrina cu coada conica in locasul arborelui principal si efectiv incep gaurirea, arbotele principal se invarte in gol, adica mandrina nu ramame fixata, stransa asa cum trebuie in locasul arborelui 3.Si ultima problema, arunca ulei pe la axul principal. Poate ma ajutati cu ceva sfaturi. Link spre comentariu
florin.bendrea Postat Noiembrie 11, 2018 Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 (editat) Buna ziua are cineva o poza cu tabelul avansurilor si turatiilor la 4GCOD2? Cum se scoate axul principal (cel care invarte mandrina) din pinola? Editat Noiembrie 11, 2018 de florin.bendrea Link spre comentariu
radu cnc Postat Ianuarie 27, 2021 Partajează Postat Ianuarie 27, 2021 Va salut. Am achiziționat azi o mașină de găurit cu coloana cred eu... G25. M-ar interesa cartea tehnica. Mulțumesc. Incerc sa revin cât de curând cu poze ale mașinii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum