Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Top 44 boxe in lume....!?

romicap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

• Adamath_2006

5

• VTP

3

• dj_bryz

2

Top autori în acest subiect

Nu e o clasificare, e o enumerare a unor incinte alese pe criterii relative.Daca tinem cont ca nu sunt doua incinte care sa sune perfect identic, o clasificare este superflua! Performantele tehnice sunt relative daca socotim ca fiecare isi alege incinta dupa un criteriu subiectiv si puternic influentat de o seama de alte elemente la fel de subiective.Faptul ca sunt amestecate incinte avand solutii tehnice constructive diferite iar nu ajuta la stabilirea unei ierarhii fie ea si subiectiva!Practic nu serveste la nimic! :aut:

Link spre comentariu

Steinway e o firma serioasa de piane, copilul cu incinte........................ e fatat pe autostrada! Desigur, cui ii place, no problem, no comment!La ultima HI-HI Arena au provocat o mare admiratie pentru tamplarie si vopsitorie! :nebun: Sunetul NU a convins pe vizitatori.Adevarul este ca o mare experienta in productia de piane nu este suficienta pentru a obtine vreun succes notabil in conceperea incintelor acustice.

Link spre comentariu

Steinway e o firma serioasa de piane, copilul cu incinte........................ e fatat pe autostrada! Desigur, cui ii place, no problem, no comment!La ultima HI-HI Arena au provocat o mare admiratie pentru tamplarie si vopsitorie! :nebun: Sunetul NU a convins pe vizitatori.Adevarul este ca o mare experienta in productia de piane nu este suficienta pentru a obtine vreun succes notabil in conceperea incintelor acustice.

Daca erau doar "baietii cu piane" nu aveau in oferta boxe de 200.000-250.000 de EuroAdevarul e ca... pentru cine nu isi permite da... sunt "baietii cu piane" Eu am avut ocazia sa ascult un sistem de la ei si am alta impresie. Gusturile nu se discuta, la fel si nestiinta.Aici e un top mai real. Macar are o logica... Pretul.http://www.higherfi.com/spkrlist/speake ... &pagenum=1Si e mai amuzant ca sunt si "pianistii" pe acolo :ras:
Link spre comentariu

200.000 O pereche de boxe. Eu cred ca aici tine de fite si de 150.000 care de fapt se doneaza firmei respective. Cine vrea si are casa in L.A. cu siguranta cumpara va dati seama dar totusi ...pun pariu ca nu pe multi ii intereseaza daca se aude in boxe cum respira un spectator din sala de pe randul 10. Totusi nu canta ingerii la harpa. Va rog nu sariti pe mine ..doar am zis parerea mea. Cine are atatia bani da! :speriat

Link spre comentariu

200.000 O pereche de boxe. Eu cred ca aici tine de fite si de 150.000 care de fapt se doneaza firmei respective. Cine vrea si are casa in L.A. cu siguranta cumpara va dati seama dar totusi ...pun pariu ca nu pe multi ii intereseaza daca se aude in boxe cum respira un spectator din sala de pe randul 10. Totusi nu canta ingerii la harpa. Va rog nu sariti pe mine ..doar am zis parerea mea. Cine are atatia bani da! :speriat

Evident ca fiecare se intinde cat ii e plapumioara :) Sunt si variante mai "nefericite"... boxe de $1,111,111 Dar cand vine vorba de traditie, de brand, de noblesse oblige, oamenii care isi permit un Rolls Royce fie el si un "Rolls Royce Audio" nu se mai uita la "cat costa"
Link spre comentariu

Pot sa mor cu ghiarele in gatul aluia care sustine ca suna mai bine decat Grande Utopia, orice de la Steinway. Am un ditai listoiul de incinte CAPODOPERE, care se pot achizitiona cu pana in 100.000. Asta asa, ca sa pierdem vremea pe forum, cu discutii...Avand in vedere ca, sunt de doua ori mai scumpe, trebuie sa fii cretin sa le cumperi... cu 200.000 euro, platesc cel mai strong diy'er, si ma aleg si cu piano black, si cu cele mai performante difuzoare cunoscute, si cu sunet pe masura, si cu inca o casa. Sa nu uitam ca cu banii astia cumperi o limuzina Mercedes-Benz S65 AMG. Mai da-i in.......... cu pianele lor. 200.000 euro, my ass...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări