Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

confectionare incinte

Vizitator onkyo

Postări Recomandate

Vizitator onkyo

buna ziua la toata lumea !doresc sa confectionez si eu doua cuti de boxe pe 3 cai si nu prea ma pricep cu calculare incintelor .daca ma poate ajuta cineva chiar si contra cost asi fi foarte recunoscator.difuzoarele care vreau sa le folosesc sunt urmatoarele :Bass EMINENCE GAMMA-15A difuzor frecvente medii-joase. Diametru: 15", 381 mm. Impedanta: 8 Ohmi. Putere RMS: 300 W. Putere muzicala: 600 W. Banda de frecvente: 40 Hz - 4 kHz. Recomandat pentru aplicatii audio profesionale ce necesita frecvente medii-joase. Medii EMINENCE ALPHA-8A difuzor frecvente medii-joase. Diametru: 8", 203.2 mm. Impedanta: 8 Ohmi. Putere RMS: 125 W. Putere muzicala: 250 W. Banda frecvente: 58 Hz - 5 kHz. Greutate magnet: 0.56 kg. Recomandat pentru aplicatii audio profesionale care necesita frecvente medii. Driver inalte EMINENCE ASD1001 driver. Putere: 50W. Rezonanta: 1.23kHZ. Frecventa: 2.5kHZ - 20kHZ. Sensibilitate: 105dB. Diametru bobina: 1.3", 33mm. Crossover recomandat: 2.5kHz/18dB. Impedanta nominala: 8 Ohmi. Diafragma din titaniu. inaltele sunt deja cumparate noi de la senia .ce recomandare imi oferiti : sa fac doua incinte pe 3 cai cu filtru pe 3 cai ( am inteles k e foarte greu de realizat si destul de scump )sau mediile si inaltele separat intr-o cutie cu filtru pe doua cai si bass separat pe post de woofer cu filtru separat.daca e cineva din bucuresti cu cunostinte vaste in domeniu si doreste sa facem o intalnire contra cost sunt interesat .multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări