TESSLA Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Dupa cum spune si titlu caut o modalitate simpla/ieftina de a converti semnalul RF de vine prin cablul coaxial de la firma de cablu, in semnal audio-video. Ce imi recomandati? Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Un tuner TV stand alone. Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Alteva mai ieftin nu exista? Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 După știința mea , nu. Practic ai nevoie de un televizor fără display adică un tuner tv.Dacă iei o placă TV tuner ieși ceva mai ieftin dar te leagă de PC. Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Eu vreau sa conectez la un monitor facut de mine, nu la calculator. Un receptor Dolce nu poate fi folosit? Link spre comentariu
nicul Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 mai ieftin, cauti un video vcr din ala cu caseta si gasesti in el ce-ti trebuie Link spre comentariu
TESSLA Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Parca avea un cunoscut de-al meu un video....dar nu stiu daca era si vcr, adica daca putea sa inregistreze. Mai am si un dvd player....si ala parca avea ceva mufa pentru coaxial...dar cred ca era pentru out. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Cel mai simplu e cu un tv tuner extern, e compact dar destul de scump. Link spre comentariu
blazeu Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Din februarie, cred ca fie ai renuntat, fie ai gasit deja o solutie, insa pentru cei care doresc precizari: 1) e intr-adevar o solutie relativ ieftina sa achizitionezi un VCR (atentie, NU player, ci video RECORDER; acestea au un receptor tv incorporat, insa e o problema uneori destul de complicata sa comandati acordul tunerului.... Un VCR poate fi cumparat si cu 100 de lei (eu am vazut) si mai aveti si o droaie de alte piesulici/subansamble pentru alte aplicatii, mai ales daca gasiti un model mai vechi, realizat cu mai putine integrate specializate, care nu pot fi utilizate la altceva) 2) sunt sperante ca inainte de sfarsitul acestui an sa intre in functiune emisia terestra de tv "codat" digital (asa-numitul multiplex digital), ceea ce va "incuraja" scoaterea din serviciu a televizoarelor mai vechi, din care se poate extrage calea de receptie analogica, la preturi interesante. Totusi, e de asteptat ca si televiziunea pe cablu sa restranga si in final sa scoata din uz transmisia analogica, situatie in care receptorul analogic va deveni "piesa de muzeu".... 3) eu sunt ceva mai sceptic, nu-mi prea vine a crede ca chiar se vor scoate din functiune toate transmisiile tv analogice pana la mijlocul lui 2015, trebuie sa nu uitam ca multi au inca receptoare tv analogice, chiar daca exista si relativ multe echipamente digitale (set-top box-urile receptoarelor pentru satelit sau "decodoarele" pentru digitalul de pe cablu) cu iesire "analogica". Asemenea schimbare ar pune presiune economica pe (sau ar scadea adresabilitatea catre) un segment de populatie foarte "interesant" din punct de vedere politic, cei mai saraci si slab educati locuitori, de la "orase si sate", masa de manevra electorala.... Sa auzim de bine. Link spre comentariu
TESSLA Postat Septembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2014 Da,am cumpărat un VCR sh. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum